29-erių Nicolos poelgis sukėlė karštas diskusijas internete. Nors daugelis šunų savininkų nemato nieko blogo, jei taip puošia savo augintinius, tačiau gyvūnų teisių aktyvistai tikina, kad tai – labai pavojinga, net jei naudojami švelnūs dažai, kuriuose nėra toksiškų elementų.

Nicola Peltz

Samantha Gaines iš Karališkosios žiauraus elgesio su gyvūnais prevencijos draugijos portalui „Metro“ sakė, kad tokia praktika skatina augintinius laikyti priedais, o ne gyvomis būtybėmis. Tai galiausiai gali sukelti rimtesnių intervencijų į šunų ar kačių išvaizdą.

„Esame susirūpinę, kad dėl tokio kirpimo ir neįprastų šukuosenų kai kurie šunų savininkai pamiršta, kad jų augintiniai yra protingi padarai, o ne tik žaislai“, – sakė ji.

Kritika Nicolai taip pat susijusi su tuo, kad jos čihuahua, vardu Nala, neseniai nugaišo po apsilankymo pas kirpėjus.

N. Peltz labai sunkiai priėmė tragediją ir netgi pasamdė advokatų komandą, kad paduotų įmonę į teismą, tačiau tai nesutrukdė jai toliau eksperimentuoti su savo šunų išvaizda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)