Teigiama, kad jos mirties priežastis yra plaučių embolija – gyvybei pavojinga būklė, kai vieną ar daugiau plaučių arterijų užblokavo kraujo krešulys, rašo „People“.

Goldberg gimė 1989 m. gruodžio 3 d. Poway mieste, Kalifornijoje. Prieš mirtį ji atskleidė, kad didžiąją dalį 2022 ir 2023 m. kovojo su vėžiu, paskelbdama savo paskutinį įrašą „Instagram“, nors 2023 m. gegužės 24 d. ji taip pat pasidalijo: „Dabar aš įveikiau vėžį“.

Neaišku, kada ji susitiko ir pradėjo draugauti su Avicii (jo tikrasis vardas Timas Berglingas), tačiau pora draugavo dvejus metus iki tragiškos pastarojo mirties 2018 m. balandį. Jos įrašas apie meilę „Wake Me Up“ prodiuseriui, paskelbta netrukus po jo mirties, išlieka Goldberg „Instagram“ puslapyje.

„Nagi, mažute, nepaleisk mūsų. Pasirink mane, ir aš parodysiu tau meilę.“ Tai žodžiai iš dainos, kurią Timas parašė man“, – įraše rašė ji. „Norėčiau, kad galėčiau tai įgyvendinti. Dvejus metus, kol buvome kartu, jis buvo mano artimiausias patikėtinis ir geriausias draugas. Dabar negaliu žiūrėti į Meškiuką žinodama, kad daugiau niekada nepamatysiu jo veido. Vis dar renku savo mintis ir dėkoju už visus gerus žodžius ir tekstus. Pažadink mane, kai viskas baigsis, nes nenoriu, kad tai būtų tikra“.