Karališkoji pora pasirodė Kalio miesto jaunimo organizacijoje, kur šoko su kitais lankytojais. Tai – ne pirmas jų šokis per kelionę po Kolumbiją: šį savaitgalį jie šoko Nacionaliniame menų centre Bogotoje.

Anksčiau mieste M. Markle pasakė kalbą, palaikydama moteris, sakydama, kad jos trejų metų dukra jau „turi balsą“, o tai reiškia, jog į jos nuomonę jau įsiklausoma. Tačiau ši kalba susilaukė ir kritikos – atsirado manančių, kad mažoji Lilibet kartu su broliu mieliau gyventų Bakingamo rūmuose, kur galėtų bendrauti su karališkaisiais giminaičiais.

43 metų M. Markle ir 39 metų princo Harry kelionė po Kolumbiją truko keturias dienas.

Praėjusį ketvirtadienį jie skrido į Kalį, o vėliau aplankė keletą kultūrinių objektų: Kolumbijos „Invictus Games“ komandos treniruotes ir „Escuela Tambores de Cabildo“ muzikos mokyklą, kurioje grojo tradiciniais afrikietiškais būgnais. Jie taip pat dalyvavo forume, skirtame aptarti Afrikos moterų problemas politikoje.

Princas Harry ir jo žmonai prieš keletą metų atsisakė karališkųjų titulų ir pareigų, be to, persikėlė gyventi į JAV. Nuo to laiko poros santykiai su karališkąja šeima – labai įtempti.

Princui nepavyko pagerinti santykių su šeima net po to, kai jo tėvui karaliui Karoliui III buvo diagnozuotas vėžys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją