Ketvirtadienį, prabėgus dviem savaitėms po to, kai perdozavus jos draugei Demi Lovato K. Osbourne prakalbo apie savo kovą su priklausomybe, 33 metų buvusi realybės šou „The Osbournes“ žvaigždė „Instagram“ ir „Twitter“ išdidžiai pareiškė vienerius metus esanti blaivi.

„Praėję metai buvo vieni sunkiausių mano gyvenime. Jaučiu, kad atėjo metas pasidalyti tuo su jumis“, – prie nuotraukos su 12 žingsnių programos, skirtos nuo priklausomybės kenčiantiems žmonėms, programėle, rodančia 12 blaiviai pragyventų mėnesių, rašė K. Osbourne.

„Trumpai tariant, dalykai tapo tikrai prasti. Apleidau viską, bet labiausiai apleidau save. Man tapo per sunku tvarkyti savo gyvenimą. Vienintelis man suprantamas egzistavimo būdas buvo gydytis savarankiškai ir nuo vieno projekto keliauti prie kito, tad aš niekuomet nesutelkiau dėmesio į tai, kas iš tiesų su manimi vyko. Kažkas turėjo pasikeisti... Ir taip nutiko“, – aiškino K. Osbourne.

„Praėjusius metus praleidau besirūpindama savo protu, kūnu ir siela! Turėjau atsitraukti nuo darbo ir visuomenės dėmesio ir suteikti sau galimybę išgyti bei suvokti, kas aš esu, kai nežvelgiu į kamerą“, – rašė K. Osbourne.

This past year has been one of the hardest years of my life and I feel it’s time share that with you guys. To cut a long story short things got really dark. I gave up on everything in my life but most of all I gave up on myself. Life on life’s terms became to much for me to handle. The only way I knew how to function was to self medicate and go from project to project so I never had to focus on what was really going on with me. Something had to give... and it did. I have spend the past year truly working on my mind body and soul! I had to take a step out of the public eye away from work and give myself a chance to heal and figure out who the fuck I really am without a camera in my face. I want to take this time to thank my brother @jackosbourne who answered the phone to me one year ago today and picked me up from where I had fallen yet again without judgment. He has held my hand through out this whole process. Thank you to my Mum and Dad for never giving up on me. I love my family with all my heart. Thank you to the friends who have walked the path of sobriety with me I could not have done this with out there love and support. I can’t believe It’s been a year!!! I still don’t know who the fuck I am or what the fuck I want but I can whole heartedly confess that I’m finally at peace with myself and truly starting to understand what true happiness is. I’m sorry if I let anyone down it was just time for me to work on me! I love you guys!

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on Aug 9, 2018 at 12:44pm PDT

Žvaigždė taip pat dėkojo savo broliui Jackui, mamai Sharon ir tėčiui Ozzy už palaikymą gydantis: „Noriu padėkoti savo broliui Jackui Osbourne‘ui, kad jis prieš metus, kai jam skambindavau, atsiliepdavo, kad man suklupus neteisdamas padėjo pakilti. Jis laikė mane už rankos visą šį laiką“, – tvirtino K. Osbourne.

„Ačiū jums, mama ir tėti, kad niekuomet manęs neapleidote. Visa širdimi myliu savo šeimą. Ačiū visiems draugams, drauge su manimi ėjusiais blaivybės taku. Be jūsų meilės ir palaikymo nebūčiau to įveikusi. Negaliu patikėti, kad prabėgo jau metai!”, – dėkojo žvaigždė.

Ji apibendrino: „Vis dar nežinau, kas esu ir ko noriu, bet galiu iš visos širdies prisipažinti, kad galiausiai gerai sutariu su savimi ir pradedu suvokti, kas yra tikra laimė. Atsiprašau, jei kažką nuvyliau, tai buvo metas, kai man reikėjo stengtis dėl savęs. Myliu jus!”.

Liepos 25-ąją K. Osbourne kalbėjo apie baimę grįžti prie senų įpročių, kuri ištinka su priklausomybėmis kovojančius žmones, taip pat apie tai, kad vien reabilitacija niekada visiškai problemos neišspręs.

„Negaliu įsivaizduoti, ką šiuo metu išgyvena Demi, nors žinau, kaip jautiesi, kai visi kalba apie tave, o tu tuo metu esi ypač pažeidžiama“, – Didžiosios Britanijos pokalbių laidoje „Loose Women“ kalbėjo K. Osbourne. Šį pasirodymą ji vadino „siaubingu sutapimu“, mat tuomet D. Lovato perdozavo.

Prisimindama savo ilgą kovą su priklausomybe nuo narkotikų ir alkoholio, K. Osbourne dalijosi patirtimi: „Negaliu kalbėti už Demi, nes tai būtų neteisinga. Galiu tik pasidalyti tuo, ką pati išgyvenau ir ką žinau iš savo patirties. Atkristi, sugrįžti prie savo priklausomybės yra vienas sunkiausių dalykų, su kuriais susiduria žmonės, kovojantys su priklausomybėmis, jau įveikę gydymą ir pakeitę savo gyvenimą“.
Interviu „People“ 2009-aisiais K. Osbourne pasakojo pirmą sykį susidūrusi su narkotikais būdama 13 metų, kai po tonzilių pašalinimo operacijos atsirado galimybė vartoti nuskausminamuosius opiatus – vikodiną.

Ji atskleidė galiausiai pajėgusi atsikratyti priklausomybių ir gyventi blaiviai, nes toks buvo jos pasirinkimas. Per šešerius metus trukusią kovą dėl blaivybės teko keturis kartus pabuvoti reabilitacijos klinikoje, išgyventi šešis detoksikacijos procesus ir sykį apsilankyti psichiatrijos ligoninėje.

„Atsidūriau tokioje situacijoje, kai reikėjo rinktis, ar kreiptis pagalbos, ar tiesiog numirti. Nusprendžiau, kad noriu gyventi, kad gyventi verta. Turiu nuostabią šeimą ir draugų, tad kodėl leidžiu sau elgtis taip apgailėtinai?“, – tuomet pasakojo K. Osbourne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)