Jungtinės Karalystės sosto paveldėtojas ir jo vyriausias sūnus, dešimtmetis George’as, lemiamas čempionato rungtynes stebėjo kartu su Ispanijos karaliumi Pilypu VI ir jo jauniausia dukra, septyniolikmete Infanta Sophia.

Fotografų kameros fiksavo įprastai solidžių ir išlaikytų kilmingųjų emocijas ir tai, kaip gyvai tėtis Williamas su sūnumi aptarinėjo žaidimo eigą.

Šeima audringais šūksniais kartu reagavo į anglų rinktinės įmuštą išlyginamąjį įvartį, o ispanams įmušus antrąjį, garantavusį pergalę, kartu griebėsi už galvų.

Įsimintiniausios tėčio ir sūnaus reakcijos sužavėjo ne vieną – nuotraukos su įprastus karališko elgesio rėmus perlipančiomis emocijomis greitai apskriejo internetą.

Vyrui ir vyriausiam sūnui rungtynes stebint Berlyne, Velso princesė Catherine jas su dviem jaunesniais vaikais stebėjo per televiziją.

Moteris „Instagram“ pasidalino nuotraukoje, kurioje princesė Charlotte ir princas Louisas anglus palaiko apsirengę specialiai jiems pasiūtais futbolo uniformomis.

Jų numeriai sutapo su vaikų amžiumi. Charlotte dėvėjo devintu numeriu pažymėtus marškinėlius, o Louisas – šeštu.

„Anglija, jūsų komandinis darbas, triūsas ir užsispyrimas yra įkvėpimas mums visiems – ir jaunam, ir sena. Sveikinimai Ispanijai!“ – jau pasibaigus rungtynėms rašė princesė Catherine.

Pasibaigus rungtynėms Ispanijos karalius su dukra glėbesčiavosi iš laimės, o du būsimieji Jungtinės Karalystės karaliai, deja, turėjo pripažinti pralaimėjimą.

Tiek Ispanijos karalius, tiek Velso princas Williamas dalyvavo čempionato apdovanojimų ceremonijoje, kur pasveikino čempionais tapusius ispanus ir antrąją vietą užėmusius Anglijos futbolininkus.