Prieš pat dainininko mirtį – mylimosios vaizdo įrašas tinkle „TikTok“

Kaip skelbia „People“, pastaruoju metu, nepaisant sklandančių gandų apie įvykusias skyrybas, Liamas viešumoje vis pasirodydavo su influencere Kate Cassidy.

K. Cassidy Instagram reguliariai dalijasi savo gyvenimo naujienomis su daugiau nei 251 tūkst. sekėjų, skelbia nuotraukas iš kelionių bei įvairių šou pasaulio renginių užkulisių.

Liamas Payne'as ir Kate Cassidy

Dar spalio 14 d., likus vos dviem dienoms iki dainininko mirties, „TikTok“ platformoje mergina pasidalijo keliaujanti iš Pietų Amerikos atgal į Floridą. Kaip matoma jos paskelbtame vaizdo įraše, iš Pietų Amerikos Kate iškeliavo viena, be L. Payne’o.

„Buvau taip pasiruošusi išvykti, – „TikTok“ vaizdo įraše dalijosi K. Cassidy. – Tiesą sakant, myliu Pietų Ameriką, bet nemėgstu ilgai užsibūti vienoje vietoje. O mes turėjome ten būti tik kokias penkias dienas, bet iš to gavosi dvi savaitės“.

Rodos, pats L. Payne’as Pietų Amerikoje, Buenos Airėse, užsibuvo kiek ilgiau, tačiau, deja, iš ten ir nebesugrįžo. Kaip anksčiau skelbė „Delfi“, vietos policija praneša, kad jis iškrito iš trečio viešbučio aukšto.

Po socialiniame tinkle „TikTok“ K. Cassidy paskelbtu vaizdo įrašu iki šiol plūsta gerbėjų klausimai: „Kodėl Liamas ten liko vienas?“, „Nesuprantu, tai kas buvo kartu su Liamu?“, „Kodėl Liamas negrįžo su tavimi kartu?“, – teiraujasi komentatoriai.

Pati K. Cassidy į kraupiai žuvusio vaikino mirtį viešai kol kas nesureagavo.

Ankstesni Liamo Payne’o santykiai – plačiai aptarinėti viešumoje

Garsus britų dainininkas L. Payne’as savo gyvenime turėjo ne vieną viešą romaną. Garsiai aptarinėti buvo jo santykiai su modeliu ir šokėja Danielle Peazer, taip pat su Instagram žvaigžde Sophia Smith bei garsia TV laidų vedėja Cheryl Cole.

D. Peazer buvo „X Faktoriaus“ šokėja, o Liamas šiame šou dalyvavo kaip grupės „One Direction“ narys. Jie buvo kartu dvejus metus, o 2012 m. rugsėjį pasirodė žinia, kad jie išsiskyrė.

Liamas Payne'as ir Danielle Peazer

Liamas ir S. Smith buvo pažįstami daug metų, tačiau iki 2013 m. romantinių santykių nepuoselėjo.

„Iš tikrųjų, kai mokėmės mokykloje, su ja nesimatydavau“, – 2015 m. žurnalui „Attitude Magazine“ sakė pats Liamas. „Matydavau ją mokykloje ir mes tarsi kalbėdavomės. Paprašiau jos sesers numerio. Ji buvo labai drovi ir nelabai parodė, kad aš jai patinku, todėl tiesiog pamaniau, kad jai neįdomu“.

Kaip skelbiama portale „J-14“, 2015 m. spalį Sophia ir Liamas paskelbė apie išsiskyrimą.

„Esu visiškai sugniuždytas, kad išsiskyriau su Sophia, – tuo metu dalijosi Liamas. „Bet norint pasielgti teisingai su kitu žmogumi, kartais geriau daryti ne tai, ko nori tavo širdis, o tai, kas jam geriau.

Liamas Payne'as ir Sophia Smith

Po kelių mėnesių L. Payne’as pateko į žiniasklaidos akiratį dėl savo santykių su TV žvaigžde C. Cole. Jie pirmą kartą susitiko, kai jis dalyvavo atrankoje į „X Faktorių“ 2008 m., tačiau susitikinėti pradėjo tik 2016 m. vasario mėnesį.

Pora 2017 m. kovą kartu susilaukė sūnaus Bearo, o daugiau nei po metų, 2018 m. birželį, paskelbė apie išsiskyrimą.

„Cheryl ir aš su liūdesiu pranešame, kad einame skirtingais keliais“, – tada „Twitter“ rašė Liamas. „Mums buvo sunku priimti tokį sprendimą. Mes vis dar labai mylime vienas kitą kaip šeima. Bearas yra mūsų pasaulis, todėl prašome gerbti jo privatumą, kol mes kartu einame šiuo keliu“.

Cheryl Cole ir Liamas Payne’as

2022 m. gegužę dainininkas buvo siejamas su Aliana Mawla, po to, kai ji pasidalijo nuotraukomis, kuriose jie jaukiai glaudžiasi ir laikosi už rankų. Tačiau vėliau „Daily Mail“ pranešė, kad jiedu išsiskyrė tų pačių metų liepą.