Pasak dienraščio „Daily Mail“, įsigiję nekilnojamojo turto Portugalijoje, sutuoktiniai gali gauti „auksinę vizą“, kuri jiems suteiks galimybę be jokių papildomų trukdžių patekti į Europos Sąjungos Šengeno zoną.

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė nekilnojamąjį turtą Europoje įsigijo po to, kai dabartinis Didžiosios Britanijos karalius ir Harry tėvas paprašė jų palikti Frogmoro kotedžą Vindzore, kurį karalienė Elžbieta II jiems padovanojo kaip vestuvių dovaną.

43-ejų Meghan ir 40-ies Harry tapo namo savininkais prabangiame gyvenamajame komplekse Atlanto vandenyno pakrantėje „CostaTerra Golf and Ocean Club“, kurį sudaro 300 namų, savininkais. Naujoji poros nuosavybė, į kurią jie planuoja reguliariai atvykti pailsėti, yra nedideliame Melidės miestelyje, esančiame už 130 km nuo Portugalijos sostinės Lisabonos.

Princas Harry ir Meghan Markle

Naujasis būstas pasirinktas neatsitiktinai. Princesė Eugenie ir jos vyras Jackas Brooksbankas taip pat turi nekilnojamojo turto Portugalijoje. Pasak šaltinio, jie ir patarė Meghan bei Harry įsigyti nekilnojamojo turto būtent čia. Be to, kunigaikščių pora jau yra čia buvę: pernai jie praleido trijų dienų atostogas šalyje ir apsistojo „CostaTerra“ komplekse kartu su princese Eugenie ir jos vyru.

Priminsime, kad aktorė Meghan Markle ir karaliaus Karolio III ir princesės Dianos sūnus princas Harry susituokė 2018 m.

2019 m. pora susilaukė sūnaus princo Archie, o 2021 m. gimė princesė Lilibet.

2020 m. pora pasitraukė iš karališkųjų pareigų ir persikėlė gyventi į JAV. Nuo to laiko princo Harry ir jo artimų giminaičių ryšys išliko įtemptas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)