Velso princo šeima dailiai pasipuošusi ir susiderinusi drabužius atvyko į Kate Middleton kalėdinių giesmių koncertą Vestminsterio abatijoje Londone.

Princas George‘as (9 m.) su sese princese Charlote (7 m.) atrodė lyg miniatiūrinės tėvų – princo Williamo (40 m.) ir Kate Middleton(40 m.) kopijos – mažieji vilkėjo beveik identiškus drabužius.

Princesė Charlotte - mamos kopija

Koncertas vyko tą pačią dieną, kai buvo rodomos trys paskutinės dokumentinio filmo apie princą Harry ir Meghan Markle serijos.

Kate Middleton atvyko į koncertą vilkėdama burgundiškos spalvos palto tipo suknelę, prie jos buvo priderinusi blizgų tokio atspalvio rankinuką, pirštines ir batelius. Jos duktė Charlotte vilkėjo beveik tokios pačios spalvos „Trotters Heritage“ paltą, kainuojantį 160 svarų.

Princas Williamas vilkėjo tamsiai mėlyną kostiumą ir tokios spalvos paltą, ryšėjo burgundiško vyno spalvos kaklaryšį, derantį prie žmonos aprangos.

Princas Georgas mūvėjo tamsiai mėlynos spalvos kelnes ir vilkėjo mėlyną puspaltį, ryšėjo kaklaraištį su mėlynais ir baltais dryželiais.