Kenas Wharfe’as, kuris daugelį metų saugojo Dianą kaip pareigūnas, pasidalijo savo požiūriu į tai, kaip Diana galėjo ir galėtų jaustis dėl savo buvusio vyro santuokos su Camilla Parker Bowles, dabartine Karaliene konsorte, praneša „The Mirror“.

Savo komentaru jis pasidalijo, kai karališkosios šeimos gerbėjai susirinko Kensingtono rūmuose, buvusioje Dianos rezidencijoje, pažymėti 27-ąsias jos mirties metines, padėdami gėlių jos atminimui.

Interviu K. Wharfe’as paaiškino: „Dianos kovos dalis buvo jos naivi viltis, kad santykiai su Camilla ilgainiui išblės“.

Apmąstydamas savo laiką su princese Diana nuo devintojo dešimtmečio vidurio, jis pridūrė: „Bet būkime atviri, Camilla visada buvo šalia. Net ir man kartu su Diana – Camilla buvo nuolatinė pokalbių tema.“

K. Wharfe’as prisiminė, kaip Diana su juo atvirai pasidalijo savo jausmais dėl susiklosčiusios situacijos: „Diana jautė poreikį man pateikti visą jų santykių vaizdą. Tuo metu aš tuo suabejojau, bet jos pasakojimų klausymasis padėjo man ją geriau suprasti. Ji tikrai tikėjo, kad romanas baigsis, be jokios abejonės, ji mylėjo Charlesą, ir ji man tai kartojo.“

„Delfi“ primena, kad princesė Diana tragiškai žuvo būdama 36 metų per automobilio avariją Paryžiuje 1997 m. rugpjūčio 31 d., praėjus penkeriems metams po išsiskyrimo su princu Charlesu.

Jų skyrybos buvo baigtos 1996 m., o praėjus dvejiems metams po jos mirties tuometinis princas ir Camilla paskelbė apie savo santykius viešumoje.

Savo garsiajame interviu su Martinu Bashiru Diana atvirai kalbėjo apie jų neramią santuoką, sakydama: „Šioje santuokoje buvome trys, todėl ji buvo šiek tiek perpildyta“. Pasak K. Wharfe’o, net jei Diana būtų gyva, ji ir Charlesas nebūtų susitaikę.

Jis pažymėjo: „Gyvenime judi į priekį, keitiesi ir su laiku prisitaikai. Esu tikras, kad Diana būtų pasielgusi taip pat. Ji turėjo nepaprastą gebėjimą prisitaikyti“.

Galvodamas apie bėgantį laiką, jis pasakė: „Laikas gydo, ir Diana pyko dėl daugelio dalykų – Charleso, jos aplinkybių, Camillos, – bet bėgant metams, manau, ji būtų ją priėmusi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją