„Harry labiau nori gyventi toliau“, – sakė šaltinis leidiniui „Express“, pridurdamas, kad 42 metų Meghan vis dar norėtų pasikalbėti su Vindzorų klanu.

Nepaisant to, kad, kaip kalbama, Markle nori vėl užmegzti ryšius su karališkąja šeima, atrodo, kad šiuo metu susitaikymo viltys yra labai menkos.

„Ji tikrai jaučiasi įskaudinta ir norėtų pasėdėti, ir viską išsiaiškinti, tačiau kita pusė šiuo metu to nenori svarstyti“, - sakė informatorius.

Princas Harry ir Meghan Markle

O štai pasak buvusio karališkojo tarno Granto Harroldo, dirbusio karaliui Karoliui, Meghan ir Harry karališkajai šeimai jau pridarė „per daug žalos“, kad viskas grįžtų į senas vėžes.

„Haris padarė žalos ir sugriovė pasitikėjimą. Sunku, kai esi būsimasis monarchas“, – išskirtinai „The Post“ šią savaitę sakė Harroldas.

Apskritai, anot jo, sunku įsivaizduoti, kad pašliję santykiai kada nors būtų visiškai atkurti.

„Abejoju, ar jie kada nors atkurs tokius santykius, kokie buvo iš pradžių. Tai buvo visai kitokie santykiai, paremti pasitikėjimu. Tam prireiks laiko“, – sakė buvęs karališkasis tarnas.

Pasak Harroldo, yra tik vienas vienintelis būdas, kaip Meghan ir Harry galėtų grįžti į karališkąjį glėbį. Jo manymu, princas Harry turėtų paskelbti viešą atsiprašymą už tai, ką pastaraisiais metais padarė darė visiškai nepaisydamas protokolo.

Princas Harry ir Meghan Markle

Sasekso kunigaikščiai jau penktus metus gyvena JAV. Netrukus po persikėlimo į Kaliforniją, M. Markle ir princas Harry atskleidė detales apie tebesitęsiantį nesutarimą tarp abiejų stovyklų. Davę atvirą interviu Oprai Winfrey, Saseksai išleido ir šešių dalių „Netflix“ dokumentinį filmą, o dienos šviesą netrukus išvydo ir Harry memuarai „Spare“.

Visi poros projektai turėjo neigiamų pasekmių Bakingamo rūmams: Harry prabilo apie kivirčą su broliu, prastus santykius su karaliene Camilla ir tikėtiną rasizmą tarp šeimos narių.

Kadrai iš filmo apie princą Harry ir Meghan Markle

Negana to, kad jau kelerius metus karališkoji šeima patyrė milžinišką spaudimą, juos lydėjo ir kitos problemos: Velso princesei Kate Middleton ir karaliui Karoliui III buvo diagnozuotas vėžys. Tiesa, visai neseniai po ilgos pertraukos Kate buvo pastebėta viešumoje. Pirmą kartą po vėžio diagnozės, ji nedrąsiai grįžo į viešąjį gyvenimą ir dalyvavo kariniame parade „Trooping the Colour“.

Kate Middleton