Oficialaus Didžiosios Britanijos monarcho gimtadienio proga Londone rengiamas paradas įvyko šeštadienį, birželio 15 d. Per pakiliai nuteikiančias iškilmes žmonės, be jokio abejo, gavo progą pasigėrėti Velso princo šeimos idile, rašoma portale „Hello!“

Trys princo Williamo ir princesės Kate vaikai – princas George’as, princesė Charlotte ir princas Louisas – per paradą važiavo karieta su savo motina, beje, pirmą kartą pasirodžiusią viešumoje po nustatytos vėžio diagnozės. Visas jaunųjų karališkosios šeimos narių trejetas drauge su tėvais iš Bakingamo rūmų balkono stebėjo ir aviacijos pasirodymą.

Louisas, kuriam dabar – šešeri, sugeba per bet kurį viešąjį renginį atkreipti į save publikos dėmesį tai smagiai pašokdamas, tai nutaisydamas komišką miną. Šį kartą balkone tvyrančią nuotaiką pagyvino epizodas, kai princas Williamas pasilenkė ir švelniai žnybtelėjo jaunėlio sūnaus ausis, šitaip akivaizdžiai pralinksmindamas Kate.

Kai vaikai nuščiuvę iš pagarbos ir susižavėjimo žvelgė į karinius lėktuvus, skrendančius virš Malo gatvės ir Bakingamo rūmų, buvo matyti, kaip Williamas kažką jiems vis parodo, o Louisui atsisukus iškėlė į viršų nykštį.

Velso princo ir princesės vaikai nuo mažumės žavisi lėktuvais, o princą George’ą jie ypač domina.

Per gegužę vykusią šventę Bakingamo rūmų sode būsimas karalius, besišnekučiuodamas su eskadrilės vado postą užimančia Chrissie Lacey pasamprotavo, kad dešimtmetis George’as turėtų apsilankyti Karališkųjų oro pajėgų bazėje, nes gali būti, kad iš jo išaugs puikus pilotas.

Per šiemetinį Vėliavos pagerbimo paradą princas Louisas negalėjo nustygti vietoje – tai žaidė su užuolaidų virve, tai paprasčiausiai žiovavo. O kai parade pasirodė Škotijos gvardija ir užgrojo greito tempo pulko maršas „Highland Laddie“, Louisas ėmė krypuoti į šalis, akivaizdžiai tramdydamas norą bent kiek pašokti.

Greta stovinti jo sesuo Charlotte suskubo tramdyti jaunėlio brolio: ji jau gerai supranta, kad per šitokias iškilmes reikia laikytis oriai.