Pernai šis muziejus paskelbė konkursą, kurio dalyvius paprašė balsuojant išrinkti asmenybę, kurios vaškinė figūra turėtų atsirasti muziejuje.

Siūlytos garsenybės: Ariana Grande, Tomas Hollandas, Zendaya, Dua Lipa, Elonas Muskas, Selena Gomez, Chrisas Prattas ir Margot Robbie.

Daugiausia balsų surinko aktorius D. Johnsonas, tad jo vaškinė figūra dabar ir atsirado muziejaus galerijoje – tarp aktorių Leonardo DiCaprio, George Clooney ir Meryl Streep vaškinių figūrų.

Daugelis išreiškė kritišką nuomonę X socialiniame tinkle. Vienas gerbėjas rašė: „Man atrodo, kažkas ne taip su akimis.“

„Kažko trūksta. Nors lūpos labai gerai atkartotos.“

„Jis labai... baltas. Veidas irgi kažkoks ne toks.“

Dwayne'o Johnsono vaškinė figūra

Tuo tarpu garsusis aktorius neseniai stebėjo vienos iš savo dukterų jojimo varžybas Kalifornijoje – jis filmavo dukters pasirodymą.

„West Palms Events“ paskyroje instagrame vėliau buvo išpublikuota nuotrauka, kurioje matyti, kaip aktorius susižavėjęs stebi dukters jojimą. Tiesa, nebuvo aišku, ar jojo 7 m. jo duktė Jasmine, ar 5 m. Tiana, kurių jis susilaukė su žmona Lauren Hashian.

D. Johnsonas turi dar vieną dukterį – 22 m. Simone, kurios susilaukė su pirma žmona Dany Garcia, kuri yra kompanijos „The Gracia Companies“ įkūrėja ir prodiuserė. Pora buvo susituokusi 1997–2008 m.