„Taigi, istorija tęsiasi. Toliau artėjame tobulumo link. Pradedame naują istorijos puslapį. Tobulumui ribų nėra. Aš jau nebe toks, koks buvau prieš metus, tai akivaizdžiai matomas faktas“, – pareiškė Vladimiro Putino šalininkas.

Taip pat jis tiesiai šviesiai pasakė, kad chirurgas vėl „būrė“ prie jo pilvo. Be to, F. Kirkorovas užsiminė, kad ir dar kreipsis į plastikos chirurgą, skelbia unian.net.

„Sekite mūsų istorinę transformaciją. Rūpinkitės savo sveikata. Rūpinkitės savo išvaizda. Jeigu jūs mylite save, jus myli visi“, – reziumavo garsenybė.

Kas žinoma apie F. Kirkorovo išvaizdos eksperimentus

Rusijos dainininkas F. Kirkorovas apsilankė pas plastikos chirurgą, kuris jam atliko jauninamąją operaciją. Iš pradžių nuo jo veido buvo pašalintos visos raukšlės, paskui pakoreguota atlikėjo figūra. F. Kirkorovui buvo nusiurbti riebalai ir atliktos kitos jauninamosios procedūros, įskaitant pilvo plastikos operaciją.

Po plastinių operacijų vyras pakeitė ir šukuoseną.

Dar neseniai jis atrodė taip:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)