Šaltinių teigimu, daugelis moterų, kurios teigė, jog susilaukė garsiojo reperio kūdikio, iš tiesų niekada net neturėjo su juo lytinių santykių. „Jei bus tikrų įrodymų, kad jis yra tėvas, ji visiškai pasirūpins vaiku. Tačiau iki šiol niekas nepasitvirtino“, – teigė šaltinis.

Pornoaktorė Sophie Brussaux pareiškė, jog augina Drake'o vaiką, bet jis pats kol kas šių pareiškimų netvirtina. „Ši moteris turi daug klausimų keliančią praeitį. Ji pripažino turėjusi daug santykių. Suprantama tai, kad ji gali susidurti su problemomis, norėdama atvykti į JAV“.

Tačiau paaiškėjo, kad jis remia šią moterį net neatlikus DNR tyrimo, kuris patvirtintų ar paneigtų, jei reperis abejotų, jo tėvystę.

Šaltiniai teigia, kad DNR tyrimas kol kas nebuvo atliktas, nes reperis daug keliauja ir neturi laiko. Kita vertus, kai kurie šaltiniai tvirtina, jog vaikelis yra šviesiaplaukis ir turi žydras akis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)