Filme taip pat rodoma ir baisi scena, kurioje garsenybę ištiko priepuolis filmavimo metu. Kaip žinoma, menininkės retos ligos negalima pagydyti. Šiuolaikinė medicina leidžia sulėtinti jos vystymąsi, tačiau priepuoliai vis tiek išlieka. Jų metu Celine kūnas sustingsta, ji negali pajudėti ir kenčia nuo skausmo.

Kaip rašo „Page Six“, bauginanti scena filme prasideda nuo gydytojo apžiūros. Medikas įvertina dainininkės būklę.

„Dalis ligos yra ta, kad prasidėjus raumens susitraukimui kartais negaunamas signalas, jog reikia jį atpalaiduoti, todėl raumuo lieka sutrauktoje padėtyje“, – sakė terapeutas.

Tuo metu atlikėjos kūnas pradeda spazmuoti ir, norint numalšinti skausmą, gydytojas ją pasodina ant masažinės kėdės.

Būtent tada įvyksta stiprus priepuolis. Gydytojai atneša vaistų, kad nuramintų jos nervų sistemą. Garsenybė nesulaiko ašarų ir dreba iš skausmo bei negali pajudėti. Suteikus medikų pagalbą, menininkė jaučiasi kiek geriau, pamažu nurimsta.

Gydytojas svarstė, kad priepuolių priežastis gali būti Celine dainavimas. Dieną prieš priepuolį garsenybė buvo studijoje ir lavino savo balsą. Specialistas pridūrė, kad tokie veiksmai „per daug stimuliuoja smegenis“.

„Na, ką aš darysiu, jei negaliu daryti to, ką myliu?, – svarstė C. Dion. – Tada aš eisiu į sceną, o tu, pavyzdžiui, uždėsi man pulso oksimetrą ir, jei prireiks, apversi ant nugaros?“

Filme ji ne kartą pasakoja apie savo gyvenimo aistrą ir norą sugrįžti į sceną. Deja, tai kol kas neįmanoma, todėl žvaigždė ir toliau rūpinasi savo sveikata.

Itin nemaloni scena paveikė milijonus žvaigždės gerbėjų, tačiau pati Celine norėjo, kad šis epizodas išvystų dienos šviesą tam, kad žmonės labiau suprastų, kokia tai baisi liga – dėl jos garsenybė praranda savikonktrolę.

Išvysti minimą sceną, galite paspaudę čia. Įspėjame, kad vaizdai gali šokiruoti ar paveikti jautresnius žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją