Erekcija, esą, matyti ir kitame paties R. Martino socialiniais tinklais išplatintame epizode. Į sceną įžengęs R. Martinas įsitaisė ant vienos iš sidabrinių kėdžių, kad sudalyvautų koncerto šou dalyje – padėtų Madonnai įvertinti podiumu žengiančius šokėjus. Madonna ir kuri nors jos pasikviesta įžymybė savo vertinimus rodo keldami korteles su užrašytais balais.

Vaizdo įraše galima pastebėti ir tai, kaip nejaukiai dainininkas pasijaučia supratęs, kad šią situaciją išvys didžiulė auditorija.

„Ačiū, Madonna, mano meile! Visada smagu sudalyvauti šventėje! Neturite praleisti šito šou!“ – parašė R. Martinas vaizdo įrašo komentaro skiltyje.

„Entertainment Weekly“ susisiekė su R. Martino atstovais spaudai ir paprašė pakomentuoti pirmiau minėtus epizodus, tačiau kol kas jokio atsakymo nesulaukta.

Kiek anksčiau šiais metais R. Martinas prasitarė, kad su Madonna susipažino dar 1999 metais, po savo pasirodymo per „Grammy“ apdovanojimus. Jų bičiulystė tęsiasi ligi šiol.

Vardijant kitas įžymybes, kurias Madonna buvo pasikvietusi į sceną skambant dainai „Vogue“, galima paminėti Julią Garner, taip pat realybės šou „RuPaul’s Drag Race“ žvaigždes – Sapphirą Cristal, Plane Jane, Symone, Monet X Change bei Davidą Harbourą.