Keliauti garsiajai Ritai Orai tenka išties dažnai, tad nenuostabu, kad ji į savo kelionių saugumą ir patogumą investuoja išties daug. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, dainininkė savo kelionėms renkasi brazilų bendrovės „Embraer“ lėktuvą „Phenom 300E“ su patobulintais varikliais.

Rita Ora

2020 m. „Phenom 300E“ modelį varo du „Pratt & Whitney Canada PW535E“ turboventiliatoriniai varikliai, kurių kiekvienas išvysto 3 478 svertus (4 715 Nm). Jis gali pasiekti 0,69 Macho (464 mazgų) kreiserinį greitį, jo skrydžio nuotolis – 2 010 jūrmylių, o didžiausias greitis – 0,80 Macho (533 mazgai), skelbia autoevolution.com.

Šis reaktyvinis lėktuvas sertifikuotas kaip vieno piloto lėktuvas. Be to, tai yra greičiausias ir ilgiausią nuotolį įveikiantis šiuo metu rinkoje esantis sertifikuotas vieno piloto reaktyvinis lėktuvas.

Lengvajame reaktyviniame lėktuve gali skristi ne daugiau kaip 11 keleivių, įskaitant įgulos narius. Populiariausias keleivių salono išdėstymas – aštuonios sėdynės, taip pat yra dviejų vietų divanas.

Rita Ora

Portalo autoevolution.com duomenimis, tokio reaktyvinio lėktuvo bazinė kaina yra 9,65 mln. dolerių. Kalbant apie nuomą, jo valandinis įkainis yra maždaug 3350 dolerių. Kaip bebūtų, Rita Ora turi 30 mln. dolerių grynojo turto, tad nenuostabu, kad dėl savo saugių ir patogių kelionių ji ryžtasi pakloti tokias sumas pinigų.

Panašu, kad savo privačiame lėktuve Rita Ora gali jaustis bene taip pat jaukiai, kaip ir namuose, mat ten visada vyrauja tvarka, švara ir subtilios prabangos jausmas. Be to, tokiuose lėktuvuose galima naudotis ir Wi-Fi tinklu, ir palydoviniu telefonu, ir kitais įvairias patogumais.

Gamintojas taip pat išskiria tokius šio lėktuvo privalumus: didžiausi langai klasėje, užkandžių ir gėrimų pasiūla, privatus tualetas su kriaukle, tikslus temperatūros ir apšvietimo valdymas, patogios sėdynės bei daugybę kitų.

„Delfi“ primena, kad dar prieš apsilankymą Lietuvoje Rita Ora viešėjo Italijoje. Ten garsenybė laiką leido atostogaudama.

Apie tai byloja jos nuotraukos socialiniuose tinkluose. Turistinei išvykai po Italijos miestus žvaigždė pasirinko akį traukiantį įvaizdį – bikinį, kurį stilizavo su margu sijonu.

„O, Italija, koks džiaugsmas“, – šalia nuotraukų brūkštelėjo ji.

Nuotraukas Italijoje išvydę gerbėjai neslėpė susižavėjimo, ėmė siūlyti rekomendacijas bei kvietė atvykti ir į savo šalį.

Smagu tai, kad lietuviai Ritą Orą gyvai išvysti galės jau netrukus – šį vakarą Vingio parke ji surengs nemokamą savo koncertą. Nemokamo koncerto pradžia – 22 valandą. Atlikėjos gerbėjai jau dabar nekantriai laukia jos pasirodymo pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją