Garsenybės, kurios reguliariai smerkia Kremliaus režimą, jau ne vienerius metus negyvena agresorėje Rusijoje. Pora su vaikais pirmiausiai išvyko gyventi į Izraelį, taip pat kurį laiką leido Latvijoje. Lankosi ir kitose pasaulio šalyse.

Dažnas šeimos gyvenamosios vietos keitimas neįtiko rusams, kurie nusitaikė į A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikus – skelbiama, kad juos kėsinasi atimti, rašo unian.net.

Rusijos žiniasklaida, cituodama judėjimo „Rusijos veteranai“ vadovo Ildaro Reziapovo žodžius, teigia, kad garsenybių vaikai esą neturi normalaus gyvenimo.

„Rusijos veteranai“ yra rimtai susirūpinę dėl aktualių kitų žmonių vaikų problemų. Anot judėjimo vadovo I. Reziapovo, primadonos atžalos neturi normalaus gyvenimo – jie priversti nuolat prisitaikyti prie naujų sąlygų karštose ir nelabai karštose šalyse, ištverti reguliarų baseinų valymą ir kenčia nuo nuotraukų šalinimo iš telefonų“, – kanalas „Mash“ citavo propagandistus.

Minėto judėjimo atstovai net paragino sunkiai protu suvokiamam žingsniui – esą vaikai turi būti atimti iš A. Pugačiovos ir M. Galkino vos tik jie pasirodys Rusijoje.

„Visuomenininkai prašo, atvykus žvaigždžių porai, atskirti vaikus nuo mamos ir tėčio bei perkelti juos į rusišką mokyklą namų darbams, picai valgykloje ir matematikos egzaminui rusų kalba“, – teigiama pranešime.

Dėl proukrainietišos pozicijos Rusijoje dainininkė A. Pugačiova smerkiama, o jos vyras įtrauktas į „užsienio agentų“ sąrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)