Šis jaunimas per savo socialinių tinklų paskyras ir statusą bando užkirsti kelią skerdynėms.

Tarp jų yra Romano Abramovičiaus duktė, Kremliaus atstovo spaudai atžala ir net paties V. Putino politinio patarėjo dukra.

Jų komentarai parodo, kaip naujoji Rusijos karta vertina Ukrainoje vykstantį karą.

Vyriausybės patarėjo Valentino Jumaševo dukra Marija Jumaševa taip pat išreiškė paramą Ukrainai.

Jos tėvas, buvęs Boriso Jelcino patikėtinis, atliko svarbų vaidmenį padedant V. Putinui ateiti į valdžią.

Jis yra vedęs B. Jelcino dukterį Tatjaną, ir kai tuometinis Rusijos prezidentas paklausė jo nuomonės apie V. Putiną, jis atsakė manantis, kad V. Putinas yra „puikus kandidatas. Manau, kad turėtumėte apsvarstyti jo kandidatūrą“.

Tačiau 19 metų M. Jumaševa turi savo nuomonę apie Rusijos prezidento veiksmus Ukrainoje.

Jos „Instragram“ paskyros, kurioje gausu dailių nuotraukų, viršuje matyti plazdanti Ukrainos vėliava. Šalia tiesiog parašyta: „Karui ne“.


Sofija Abramovič, kurios tėvas Romanas Abramovičius dabar pardavinėja futbolo klubą „Chelsea“, laikosi tokios pačios nuomonės.

Savo 50 tūkst. sekėjų ji pareiškė, kad „didžiausias ir sėkmingiausias Kremliaus propagandos melas yra tas, kad dauguma rusų yra su Putinu“.

O štai 24 metų Jelizaveta Peskova, Kremliaus atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo dukra, instagrame buvo parašiusi: „Karui – ne“.

Tačiau nepraėjus nė valandai, šis užrašas be jokių paaiškinimų dingo.

Yra ir tylinčių

Viena tokių influencerių, kuri socialinėje žiniasklaidoje nepasidalijo jokiomis politinėmis žinutėmis, yra 22 metų Ana Miliavskaja iš Maskvos Rubliovkos rajono. Ji yra vienos aktorės ir verslininko duktė, šiuo metu gyvenanti prašmatniame Meifero rajone centrinėje Londono dalyje.

Jos instagramo paskyroje, registruotoje vardu @mil_anna, įkelta daug žavingų nuotraukų, kurioms ji pozavo įvairiose vietose, pasipuošusi dizainerių prekių ženklais.

Ji yra užaugusi Rubliovkoje – taip neoficialiai vadinamas prestižinis gyvenamasis rajonas Maskvos vakariniame priemiestyje, kur gyvena „garsios, turtingos ir gerai žinomos šeimos“, tarp jų ir pats prezidentas V.Putinas.

Anksčiau per interviu žurnalui „Tatler“ ji yra sakiusi: „Man visada atrodė, kad [šio rajono pavadinimas] kilo nuo žodžio „rubliai“, kuris reiškia pinigus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės