Kaip Rusijos žiniasklaidai sakė dainininko draugė Jekaterina Guseva, dabar F. Kirkorovas yra labai laimingas. Jos teigimu, šalia mylimosios jis akivaizdžiai pražydo. Nors apie ją žino vos keli žmonės.

Ji pridūrė, kad F. Kirkorovas savo asmeninio gyvenimo detalėmis pasidalijo tik su labai siauru žmonių ratu.

„Jis mūsų su ja nesupažindino, bet aš pastebėjau, kaip dega jo akys. Mes matėmės birželio pabaigoje per jo sūnaus Martino gimtadienį. Plika akimi matyti, kad jis yra laimingas, tiesiog pražydo“, – kalbėjo J. Guseva.

Pastaruoju metu F. Kirkorovas pasidarė kelias plastines operacijas ir iš esmės pakeitė savo įvaizdį. Viename iš interviu jis prisipažino, kad dėl žmogaus, kuris yra šalia, jis trokšta atrodyti jaunatviškesnis.

F. Kirkorovas ne kartą buvo įtariamas netradicine seksualine orientacija. Daugelis žinomų vyrų pasakojo, kad artistas siūlė jiems intymumą ir pirko dovanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)