Piktavaliai į eskorto paslaugų svetainę pridėjo atlikėjos nuotraukų, viena jų – su maudymosi kostiumėliu.

Ukrainos žvaigždė, kurią vien instagrame seka per milijoną internautų, naujieną priėmė su humoru. Ji pastebėjo, kad aferistai, kurdami profilį, jai kažkodėl suteikė Zlatos vardą.

„Na, gerai. Pakalbėkime apie skaudulius... Na, tiesą pasakius, gaila. Kodėl aš esu Zlata ir kur mano krūtys dingo intymiuose vaizdo įrašuose? Labai originalu. Jie, pavyzdžiui, galėjo parašyti, kad esu transeksualė“, – kenkėjų originalumo stoką pabrėžė dainininkė.

S. Kaminska leido suprasti, kad tokie išpuoliai jai kelia šypseną, kadangi šiomis dienomis „jos nebestebina jau niekas“.

Dainininkės gerbėjai po šiuo jos įrašu paliko humoristinius komentarus.

„Jaučiau, kad su dainomis neuždirbsi“, „Tu nusipelnei daugiau peržiūrų nei 86“, „Prabanga“, „Atsiųsk jiems savo kortelės sąskaitą, tegul dirba“, – rašė gerbėjai.

S. Kaminska socialiniuose tinkluose aktyviai dalijasi žinutėmis, kuriose kalbama apie tai, ką šiuo metu patiria Ukraina.

Neseniai žvaigždė kreipėsi į propagandos paveiktus skeptikus, kurie tikina, kad žiaurūs vaizdai iš karo ar istorijos apie prievartaujamas mažametes mergaites esą nėra tiesa. Garsenybė ragino rusus atsipeikėti ir, po suniokotų žmonių gyvenimų, linkėjo tą skausmą pajusti patiems savo kailiu.

„Kas nenori tikėti – nepatikės! Gėda dabar save laikyti tauta, kuri negalvoja, o prievartauja ir žudo mažus vaikus. Visas pasaulis prieš jus, bet jūs ir toliau tikinate, kad tai netikra!?

Visada buvo karai, visada buvo mirčių, visada buvo tragedijų, bet, kvaišos, tai yra maži vaikai!!! Suskiai, tai – mūsų maži vaikai!!!! Jūs taip pat juos turite, aš tikiu, kad jūs taip pat turite žmonas! Ir jums visiems galas! Iš visos širdies linkiu!! Tie, kurie tai padarė, tie, kurie rašo, kad tai netikra, gaus mūsų neapykantos srautą!!! – emocijų po kruvinų įvykių neslėpė atlikėja. – Užspringsite tulžimi, o paskui krauju, padarai! Tai yra ukrainiečių neapykanta, o mes ją turime stiprią, jei neaišku, bus tęsinys... Mirsite agonijoje!!!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją