14 tūkst. žiūrovų akivaizdoje per sceną bėganti dainininkė staiga pradingo publikai iš akių – įsmuko į plyšį, atsivėrusį pasislinkus grindyse sumontuotoms konstrukcijoms. Žvaigždės gerbėjai per akimirką nuščiuvo, bet, laimei, tuojau pat galėjo lengviau atsikvėpti: 21 metų O. Rodrigo nepaprastai greitai pašoko ant kojų, išlipo iš duobės ir, neatrodydama bent kiek sutrikusi, nuramino gerbėjus – patikino, kad visai nenukentėjo, rašo „Yahoo!“.

„O, Dieve, čia taip bent! Bet viskas gerai, – kalbėjo ji. – Oho. Kartais ir scenoje pasitaiko duobių. Bet viskas gerai. Tai kurgi aš baigiau?“

Incidento epizodas tuoj pat išplito socialiniais tinklais. Platformos X naudotojai sutartinai suskubo reikšti susirūpinimą ir palaikymą. Štai kokių komentarų jie prirašė:

„O, Dieve, tai bent kritimas! Tačiau kokia puiki reakcija! Aš būčiau bent šiek tiek paverkusi.“

„Taip išsisukti galėjo tik iš tiesų profesionalus atlikėjas.“

„Jinai staiga pradingo ir man pasidarė neramu.“

Kad O. Rodrigo tikrai nesutriko ir sugebėjo paversti incidentą smagiu nuotykiu įrodo jos sprendimas įkelti kryčio epizodą į „TikTok“, kad jį galėtų pamatyti net 22,4 mln. jos paskyros sekėjų. Dainos „Brutal“ atlikėja prie vaizdo įrašo užrašė „Man viskas gerai, cha cha“.

Fanai ir čia supuolė su palaikymu:

„Ar viskas tikrai gerai? Turėjo būti baisu. Tikiuosi, viskas gerai.“

„Atrodo, kad turėjo skaudėti. Tikiuosi, viskas gerai, Olivia.“

Visiškai neseniai per interviu portalui „Complex“ O. Rodrigo papasakojo, kaip sekasi gastrolėse.

„Nuotaika puiki. Tai pirmasis turas, kai koncertuoju arenose, todėl iš pradžių jaudinausi, šiek tiek nerimavau, tačiau kol kas viskas nuostabu“, – kalbėjo ji.

„Džiaugiuosi, kad galėjau aplankyti vietas, kuriose niekada neteko pabuvoti, ir atlikti kūrinius, su kuriais jau šitiek laiko gyvenu. Išties gerai praleidau laiką“, – tikino amerikiečių dainininkė ir dainų kūrėja.

„Gastrolėse labai daug miegu, kartais net 13 valandų per parą. Būna, jaučiuosi labai išsekusi, taigi daug laiko pramiegu. O šiaip skaitau ir žiūriu tai, kas man patinka. Tarkim, kas dieną žiūriu „Seksą ir miestą“, nes jis man padeda pasijusti taip, it būčiau namuose“, – pasakojo žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją