58 metų kino žvaigždė Paryžiuje trečiadienį vykusiame naujausios „Fendi“ kolekcijos pristatyme buvo sunkiai atpažįstama. Socialinė žiniasklaida ėmė ūžti, aiškindamasi, ar tokia drastiška aktorės transformacija plastikos chirurgų ar siaubingo makiažo kaltė.

Vos tik aktorė pasirodė ant aukštosios mados podiumo, vilkėdama satino palaidinę ir segėdama įspūdingus auskarus, tviteris tiesiog sprogo nuo klausimų, kas nutiko juostos „Striptizas“ žvaigždės veidui.

„Aišku, nemaniau, kad Demi Moore pasirodymas apsieis be skambių antraščių, bet tai, ką pamačiau... Nevykę implantai? Ar tiesiog nemokšos vizažisto darbas? Veidas atrodo labai blogai, bet niekaip nesuprantu, ar tai plastikos chirurgai, ar nevykęs kontūravimas“, – teigia vienas komentatorius.

Kitas parašė: „Demi NoMoore plastinėms operacijoms! Siaubas, kokia gėda! Labai norėčiau, kad moterys leistų sau tiesiog oriai senti. Tai žymiai patraukliau nei pradėti su savo veidu išdarinėti kažkokias nesąmones. Deja, bet Demi Moore, kuri buvo be proto graži moteris, dabar tapo reklamos, kodėl nevertėtų darytis plastinių operacijų, veidu. Labai gaila“.

Dėl pasikeitusios D. Moore išvaizdos nuomonę išreiškė ir dar vienas komentatorius: „Tai ne kas kita, o tiesus kelias į susinaikinimą. Koks skausmingas tas nesaugumo jausmas. Koks nepatikėjimas savimi. Kas, po velnių, turi nutikti, kad žmogus leistų su jo veidu padaryti tokią nesąmonę?“.

Kiti tiesiog reiškė savo pasipiktinimą tokiais pokyčiais arba paprasčiausiai prisipažino, jog ant podiumo D. Moore paprasčiausiai nepažino.

„Negaliu patikėti, kad tai Demi Moore. Tai negali būti Demi Moore. O Juk buvau didelis jos gerbėjas“, – stebisi vienas komentatorius.

Tai, kaip „Fendi“ kolekcijos pristatyme atrodė D. Moore, labai skiriasi nuo kadrų, kuriais aktorė dalijosi iš savo namų per pandemiją. Daugumoje nuotraukų aktorė be makiažo, smagiai leidžianti laiką su šeima.

D. Moore jau seniai garsėja kaip laikui nepavaldaus grožio moteris, ne kartą nustebino gerbėjus jaunatviškais įvaizdžiais ir tobula figūra. Nepaisant to, tai ne pirmas karais, tai imama spėlioti, ar kartais ji nepasidarė plastinės operacijos.

Dar prieš dvidešimt metų skelbta, kad D. Moore plastinėms operacijoms prieš 2003 metų juostą „Charlie's Angels: Full Throttle“ išleido net 250 tūkst. dolerių, tačiau tada gandus ji atmetė kaip pramanus, o dar 2007 metais visus patikino, kad „niekada gyvenime nesidarė plastinės operacijos“.

„Man nepatinka idėja plastinėmis operacijoms stabdyti senėjimo procesą – tai tėra kova su savo neurozėmis. Skalpelis tavęs nepadarys laiminga“, – tuo metu kalbėjo aktorė.

Per 2019 metų interviu su „The Daily Mirror“ D. Moore pareiškė priimanti natūralius senėjimo procesus, nors ir prisipažino, kad buvo atvejų, kai žiūrėdama į veidrodį savęs neatpažindavo.

„Vyksta neišvengiami gravitacijos procesai, ir tai man nelabai patinka. Kartais pažiūriu į veidrodį ir sakau: tu juk meluoji, aš taip neatrodau“, – paaiškino aktorė.