29 metų dainininkas, atlikdamas savo dainą „Satellite“, pastebėjo minioje iškeltą užrašą „s**g?“ („pasitvatinam?“), rašo dailymail.co.uk.

Šelmiškai nusiteikes Harry pažvelgė į gerbėją, o paskui sutiko su jos pasiūlymu – jis jai šyptelėjo ir linktelėjo galva.


Kai šiuo vaizdo įrašu buvo pasidalinta socialinėje žiniasklaidoje, viena gerbėja nusijuokė: „Jis jai iš esmės pasakė: „Tikrai? Gerai!“.

Kita parašė: „Tas [Harry] akių kontaktas. Aš mirčiau“.

Trečia pakomentavo: „Tai isterija. Atrodo, kad jis yra pasiruošęs priimti jos pasiūlymą“.

Harry yra įpusėjęs savo gastroles „Love On Tour“, kurios prasidėjo 2021 metais ir yra skirtos jo antrajam bei trečiajam albumams „Fine Line“ bei „Harry`s House“.

Jo turą sudaro septyni etapai, truksiantys iš viso 22 mėnesius: gastrolės prasidėjo 2021 metų rugsėjį Las Vegase, o baigsis kitą mėnesį Italijos Emilijos Redžo mieste.

Praėjusią savaitę Los Andžele buvo pastebėta jo buvusi mergina Olivia Wilde, vilkėjusi vienais iš Harry marškinėlių.

38 metų aktorė išėjo iš sporto klubo, vilkėdama pilkais „Space Fruity Records“ marškinėliais, prie kurių priderino violetinės spalvos tampres.

Pats Harry su šiais marškinėliais anksčiau buvo pastebėtas per Arianos Grande koncertą Londone 2019 metais.

„Space Fruity Records“ yra leidybinė įmonė, kurią įkūrė įrašų parduotuvės „Fruity Space“ savininkai. Jų parduotuvė įsikūrusi Kinijos sostinėje Pekine, kur Harry yra koncertavęs.

Viešumoje Olivia savo akis slėpė po saulės akiniais ir avėjo patogius, juodus sportinius batelius.

Savo tamsius plaukus ji buvo susukusi į netvarkingą kuodelį ir vienoje rankoje nešėsi didelį vandens butelį, o kitoje – rankšluostį.

Lapkritį buvo rašoma, jog Olivia „nusivylė“, jog jos santykiai su Harry nesusiklostė.

Vienas šaltinis svetainei „People“ sakė: „Šis išsiskyrimas Oliviai buvo sudėtingas. Jiems buvo kilę tam tikrų problemų, bet Olivia manė, kad jie sugebės jas išsispręsti“.

„Ji yra nusivylusi. Tačiau tai kebli situacija“.

Tačiau tarp Olivios ir Harry „nėra jokių pykčių“ ir sprendimas išsiskirti buvo abipusis.