Dainininkės pasirodymo filmuota medžiaga buvo išplatinta internete. Joje užfiksuota, kaip Serbijos įžymybė per koncertą būriui žiūrovų pademonstruoja... viską.

M. Pavlovic koncertavo su elegantiška mėlynais blizgučiais puošta suknele. Ji dainavo vieną iš savo dainų, kai gerbėjai pastebėjo, kad dainininkė į sceną išėjo be apatinių.

Milica Pavlovic

Pati atlikėja scenoje jautėsi užtikrintai ir, matyt, nė nepastebėjo, kad prieš publiką pasirodė itin atvirai.

Internautai netruko sureaguoti į tokį netradicinį vaizdelį.

„Suknelė ją išdavė“, „Taip bėgau pas savo gerbėjus, kad pamiršau užsimauti kelnaites“, „Suknelės šonas, kaip mano paskutinė nervinė ląstelė, laikosi kuo puikiausiai, iš visų jėgų“, „Tokią suknelę vilkėti reikia didžiulio pasitikėjimo savimi“, – pastebėjo komentatoriai.

Atlikėja Milica, kuri vien instagrame turi beveik milijoną sekėjų, išgarsėjo dėl dalyvavimo serbų muzikiniame šou „Zvezda Granda“. Jos debiutinis albumas „Govor tela“ buvo išleistas 2014 m.

Per savo karjerą ji išleido keletą albumų ir singlų, kurie išpopuliarėjo Serbijoje ir kitose Balkanų regiono šalyse. Tarp žinomiausių jos hitų yra „Tango“, „Provereno“, „Prastaj“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)