Kaip rašo „People“, gegužės 27 d. mergina atšventė pilnametystę ir tą pačią dieną amerikiečių laikraščiui „Los Angeles Times“ perdavė žinią, kad oficialiai atsisako „Pitt“ dėmens savo pavardėje, taigi, dabar Shiloh pavardė yra sutrumpėjusi iki Jolie.

Shiloh sprendimą, kaip teigiama, lėmė tai, kad su tėvu ji beveik nebendrauja.

Pagal Kalifornijos įstatymus kiekvienas pilnametis įgyja teisę prašyti pakeisti pavardę. Pateiktą prašymą per mėnesį išnagrinėja advokatai ir tik tada atitinkama žinia pasirodo laikraščio teisinių pranešimų skiltyje. Tai yra standartinis visiems amerikiečiams galiojantis procesas.

Pažymima, kad visus teisinius reikalus Shiloh tvarkė savarankiškai. Ji pasisamdė advokatą ir iš savo sąskaitos mokėjo jam honorarą. Nekyla abejonių, kad Shiloh norėjo kuo greičiau atsikratyti tėvo pavardės.

Beje, Shiloh – ne vienintelis garsių aktorių vaikas, panoręs išbraukti iš savo pavardės dėmenį „Pitt“. Apie ketinimą atsikratyti šio apie sąsajas su tėvu bylojančio komponento kalbėjo ir 15-metė Vivienne bei įsidukrinta 19-metė Zahara.

Priminsime, kad A. Jolie ir B. Pittas išsiskyrė 2019 metais. Įžymybės turi 6 vaikus: dvynius Vivienne ir Knoxą, dukteris Shiloh ir Zaharą bei sūnus Paxą ir Maddoxą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)