J. Wildenstein kaltinama per audringą kivirčą „Trump World Tower“ dangoraižyje žirklutėmis apdraskiusi sužadėtinio Lloydo Kleino veidą ir krūtinę bei apipylusi jį karštu vašku.

Dabar žodžiais nenusakomą keistenybę primenanti J. Wildenstein kadaise, žinoma, atrodė visiškai kitaip. Žinoma moteris ilgus metus palaipsniui bandė priartinti savo išvaizdą prie katės vieną po kitos darydamasi plastines operacijas.

Teigiama, kad kosmetinėms procedūroms J. Wildenstein jau yra sumokėjusi maždaug 3,8 mln. eurų ir dar neketina liautis.

Ši keista manija moterį apėmė dar tada, kai ji buvo ištekėjusi už Aleco Wildensteino.
Bijodama, kad vyras gali ją palikti ji vis ryždavosi chirurginei veido korekcijai, kad užsitikrintų prisiekusio kačių mylėtojo meilę ir visiems laikams pavergtų jo širdį.

Sutuoktinių pora augino lūšį, kurio akys, kaip pati J. Wildenstein sakė „Vanity Fair“, buvo tiesiog idealios.

Nors iš pradžių pastangos chirurginėmis priemonėmis sutvirtinti romantinį sutuoktinių ryšį davė rezultatų, 1997-aisiais metais pora visgi išsiskyrė.

Po skyrybų, paklaustas, ką mano apie buvusios žmonos chirurginėmis operacijomis „tobulintą“ išvaizdą, A. Wildensteinas sakė: „Ji buvo it išprotėjusi. Visada taip maniau. Ji galvojo, kad savo veidą gali taisinėti, tarsi kokį baldą. Deja, su oda taip elgtis negalima. Bet apie tai ji nė girdėti nenorėjo“.

Išsiskyrusi, J. Wildenstein vis daugiau laiko praleisdavo plastikos chirurgo kabinete.

Taigi, kadaise taisyklingų bruožų savininkė visiškai paniro į ekscentriškas pramogas ir pametė galvą dėl kačių, o galop pamėgtino šias dvi manijas kaip nors suderinti.

Dabar J. Wildenstein tikrai sunku susieti su moterimi, kuria ji kadaise buvo.

Ką tik įvykdytas šios įžymybės suėmimas – tai naujausias epizodas įvairiausių incidentų kupiname jos gyvenime.