„Sofia Michailovna visada buvo apolitiška, stengėsi vengti šių temų. Ji yra SSRS liaudies artistė ir vienodai gerai atsiliepdavo apie visas posovietines respublikas“, – komentuodamas kp.ru sakė S. Lavrovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad jau ilgai nebendravo su dainininke, ir prisiminė situaciją, kai S. Rotaru sūnus Ruslanas Jevdokimenka įkėlė savo garsiosios mamos nuotrauką su Ukrainos vėliava. Tai nutiko dar 2014-aisiais.

„2014 metais S. Rotaru buvo suplanavusi grandiozinį turą po Rusiją. O jos sūnus Ruslanas socialiniuose tinkluose paskelbė savo mamos nuotrauką su geltonai mėlyna vėliava ir parašė „Šlovė Ukrainai!“. Kilo didžiulis skandalas, visi šaukė, kad S. Rotaru išdavė mūsų šalį, ir reikėjo atšaukti turą“, – prisiminė S. Lavrovas.

Primename, kad anksčiau S. Rotaru sūnus ir anūkas bandė nelegaliai pabėgti į Moldovą. Pati dainininkė šio įvykio nekomentavo.

2022-ųjų kovo 24-ąją dainininkės anūkas Anatolijus Jevdokimenka susisiekė su gerbėjais ir priminė apie savo gimtadienį, tačiau nepakomentavo mėginimo pabėgti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės