Intymios apatinio trikotažo fotosesijos akimirkos nugulė į prekės ženklo „Intimissi“ ir garsios moters socialinio tinklo „Instagram“ paskyras. Čia matyti naujausia rudens ir žiemos kolekcija, kurią pristatė Heidi Klum su savo vyriausiaja dukra Leni.

Nors buvo tikimasi sulaukti gausybės komplimentų, moteris išvydo tik didžiulią kritikos bangą. O ji labiau paaštrėjo ir po vaizdo įrašo, kuriame H. Klum su dukra Leni glaudžiasi ant sofos ir demonstruoja itin atvirus vaizdus.

Vaizdo įraše matyti, kaip Leni atitraukia kelnaites nuo klubų, o jos motina keistai glosto dukros ranką. Sumanymas tapo dar neįprastesnis, kai dukra išsitraukė kamerą ir pradėjo pati filmuoti H. Klum.

Palankaus dėmesio nesulaukęs modelis apribojo komentrus po savo įrašu „Instagram“ paskyroje, tačiau gerbėjai nesiliovė ir persikėlė į prekės ženklo „Intimissi“ paskyrą. Čia jie niekieno netrukdomi toliau reiškė nepasitenkinimą.

„Kokia normali mama pozuotų kartu su dukra vilkėdama apatinius drabužius?“ – komentaruose stebėjosi viena susirūpinusi moteris.

Nors buvo galima rasti ir teigiamų nuomonių, keli vartotojai buvo susirūpinę arba sutrikę dėl motinos ir dukters sumanymo.

„Čia kažkas ne taip...“ – rašė kitas ir sulaukė pritarimo: „Tikrai nejauku.“

„Mergaite, čia gi tavo mama!“ – kritikos nevengė dar vienas komentatorius.

Kai kurie internautai netgi kritikavo akivaizdžius nuotraukų retušavimus, nors nebuvo aišku, ar jie peikė abu modelius, ar tik vieną iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją