Mariah Carey

Viename interviu atlikėja, penkis kartus pelniusi „Grammy“ apdovanojimą, prasitarė – nepaisant to, kad apie jos santykius mielai rašo žiniasklaida, iš tiesų ji neturėjo daug partnerių.

„Nesu turėjusi daug [vyrų], bet turėti buvo įvairūs, – „Cosmopolitan“ pasakojo M. Carey. – Gyvenime esu buvusi tik su penkiais vyrais, taigi palyginus su daugeliu [pramogų] srities atstovų, galima sakyti, esu skaistuolė.“

1993 m., vos pradėjusi muzikinę karjerą, dainininkė ištekėjo už pirmojo vyro – kompanijos „Sony“ vadovo Tommy Motolos. Po dešimtmečio ji ištekėjo antrą kartą – už Nicko Cannono, su kuriuo susilaukė dvynių Moroccano ir Monroe.

Šiuo metu M. Carey susitikinėja su savo šokėju, choreografu Bryanu Tanaka. Jų santykiai prasidėjo gana greitai po to, kai atlikėja išsiskyrė su australu milijonieriumi Jamesu Packeriu.

Johnas Oatesas

Legendinis ūsuotasis rokeris, vienas iš dueto „Hall & Oates“ narių neseniai duotame interviu atvirai prakalbo apie savo seksualinę praeitį. Pasirodo, jis nebesuskaičiuoja, su kiek moterų permiegojo didžiausiu dueto klestėjimo laikotarpiu.

„Esu tikras, jų buvo tūkstančiai, – sakė 71 m. amžiaus J. Oatesas leidiniui „New York Post‘s Page Six“. – Pamečiau skaičių.“

„Jei negyvenai aštuntą ir devintą dešimtmetį, jei tuo laikotarpiu nebuvai roko žvaigždė, niekaip nesuprasi, koks tai buvo gyvenimas. Nebuvo mobiliųjų telefonų, žmonės nefotografavo kiekvieno savo žingsnio. Nebuvo socialinės žiniasklaidos“, – pasakojo jis apie to meto kultūrą.

Kad ir kaip skandalingai skambėtų dainos „Maneater“ atlikėjo prisipažinimas, jis sako – tuometiniai jo romantiniai nuotykiai buvo gana nekalti.

„Susipažindavau su merginomis įvairiuose miestuose, užsimegzdavo savotiški santykiai, – pasakojo J. Oatesas, kuris nuo 1994 m. gyvena su antra žmona. – Pasimatydavome, paskui vėl susitikdavome po kokio pusmečio.“

Lamaras Odomas

Savo memuarų „Darkness to Light“ („Tamsa į šviesą“) ištraukoje, pateiktoje išskirtinai „People“, NBA čempionas rašo: „Kiek tik save pamenu, visada buvau pametęs galvą dėl sekso.“

39 m. buvęs sportininkas knygoje atskleidė, kad yra permiegojęs su daugiau nei 2 000 moterų.

„Striptizo šokėjų neskaičiavau, – rašo jis. – Nieko ypatingo, dažnai joms sumokėdavau. Tačiau niekada nelaikiau jų prastesnėmis už kitas.“

L. Odomas papasakojo skaitytojams ir apie tai, kaip apgaudinėjo tuometinę savo žmoną Khloe Kardashian. Galiausiai ji pareikalavo skyrybų, neapsikentusi tokio jo elgesio.

„Patyriau stiprų sukrėtimą, man buvo gėda, – pasakojo jis išskirtiniame interviu „People“. – Norėjau, kad to nebūtų buvę, tačiau praeities nepakeisi. Norėjau tai nuslėpti. Bet buvo sunku nuslėpti tą sunkią nuodėmę... Turėjau problemą.“

Gene Simmonsas

Grupės „Kiss“ lyderis, norėdamas vesti savo merginą (dabar jie susituokę) Shannon Tweed, turėjo įvykdyti vieną užduoti – buvusi „Playboy“ modelis pareikalavo, kad muzikantas sudegintų visų moterų, su kuriomis buvo permiegojęs, nuotraukas. Tai truko ne vieną dieną, nes, pasak G. Simmonso, jis buvo permiegojęs su beveik 5 000 dailiosios lyties atstovių.

„Tas beprotiškais laikais man gyvenime nebuvo narkotikų, bet buvo seksas, – 2016 m. „The Sun“ teigė G. Simmonsas. – Ar permiegojau su 4 800 moterų? Man taip sakė. Turėjau tai patvirtinančių „Polaroid“ fotoaparatu darytų nuotraukų.“

Rokeris papasakojo, kad daugumą nuotraukų sudegino „Mes su Shannon jas surinkome ir atlikome ritualą“, – pridūrė jis.

Charlie Sheenas

Buvęs komiško serialo „Du su puse vyro“ aktorius tvirtina, kad per savo gyvenimą permiegojo mažiausiai su 5 000 moterų, rašoma 2000 m. spalio mėn. žurnalo „Maxim“ numeryje.

Interviu aktorius detaliau papasakojo apie savo seksualinius pomėgius – pvz., sakė, kad mėgsta seksą trise, o visos partnerės vadino jį mašina, nes jis – neprilygstamas meilužis.

Mickas Jaggeris

Biografijos apie roko žvaigždę „Mick“ autorius Christopheris Andersenas pasakojo leidiniui „Extra“, kad, kažkieno skaičiavimu, Mickas Jaggeris per savo gyvenimą turėjo apie 4 000 seksualinių partnerių. „Žvelgiant atgal į praeitį, manau, tai gerokai pamažintas skaičius“, – teigė jis.

Jis rašė, kad M. Jaggerį ir Davidą Bowie dažnai vadino „seksualine komanda“ ir kad jie kartu eidavo į gėjų klubus.

„Kartą Mickas pasakė: „Visi žino, kad iš esmės visi yra biseksualūs“, – teigė Ch. Andersenas ir paminėjo, kad tarp M. Jaggerio seksualinių partnerių buvo ir aktorė Farrah Fawcett bei Andy Warholas.

Russelis Brandas

Aktorius, komikas, buvęs Katy Perry vyras, o šiuo metu vedęs Laurą Gallacher, R. Brandas kartą pareiškė, kad jau peržengė 1 000 meilužių ribą, rašoma „Mirror“.

2017 m. pasirodė jo knyga „Recovery: Freedom From Our Addictions“ („Pasveikimas. Laisvė nuo mūsų priklausomybių“), kurioje jis rašo apie išsivadavimą nuo įvairių priklausomybių. Išskirtiniame interviu „People“ R. Brandas teigė, kad knygoje pateikė 12-os žingsnių analogą Anoniminių alkoholikų ir pan. programoms.

R. Brandas jau 14 metų nevartoja alkoholio ir narkotikų. Knygoje jis pasakojo apie įvairias vaikystės traumas, vėliau skatinusias svaigintis: patirtą prievartą (iš suaugusio žmogaus, kurio vardo neminėjo), vėžiu sergančią motiną, retai matomą tėvą (tėvai išsiskyrė, kai jis buvo dar kūdikis, jį augino motina).

Aktorius atsikratė priklausomybių (nuo narkotikų, pornografijos, alkoholio, maisto ir sekso), bet prireikė daug laiko, kol išsiaiškino tikrąjį savo skausmo šaltinį.

Dennisas Rodmanas

2010 m. leidinio „Star Tribune“ korespondentui buvęs krepšininkas pasakojo permiegojęs su daugiau nei su 2 000 moterų, iš kurių „gal 500 buvo avantiūristės ar dar blogesnės“.

Hugh Hefneris

Jau miręs vyriausiasis žurnalo „Playboy“ redaktorius suglumo, kai 2013 m. interviu „Esquire“ atstovė paklausė, su kiek moterų per visą gyvenimą jis yra permiegojęs.

„Iš kur man žinoti, – atsakė jis. – Be abejo, daugiau nei su tūkstančiu. Gyvenime buvo laikotarpių, kai gyvenau santuokose, o gyvendamas santuokoje niekada nebūdavau neištikimas. Bet atsigriebiau už tuos laikotarpius, kai nebuvau vedęs. Reikia neprarasti įgūdžių.“

Tomas Jonesas

Dainininkas teigė, kad savo sėkmės laikotarpiu per metus permiegodavo su 250 moterų. Kita vertus, jis sako gyvenime mylėjęs tik vieną moterį – žmoną Melindą Rose Woodward, kuri 2016 m. mirė nuo vėžio, būdama 75 m.

Jie susituokė 1957 m., būdami 16 m. Tiesa, T. Jonesas turėjo ne vieną romaną, o su modeliu Katherine Berkery netgi susilaukė vaiko.

Wiltas Chamberlainas

NBA žvaigždė Wiltas Chamberlainas savo 1991 metais išleistoje knygoje „A View from Above“ teigė, jog permiegojo su 20 tūkstančių skirtingų moterų.

„Taip, teisybė – 20 000 moterų... Esant mano amžiaus, tai reikštų seksą su 1,2 moters kasdien nuo pat tos dienos, kai man sukako 15 metų“, – rašė krepšininkas.

Praėjus keliems metams režisierius Quentinas Tarantino patvirtino, jog jo mama buvo viena iš W. Chamberlaino sugulovių. „Ji buvo viena iš tų tūkstančių“, – teigė Tarantino.

Kim Kardashian

Šiandien realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West yra laimingai ištekėjusi moteris, mylinti žmona bei rūpestinga mama.

Tiesa, tokį ramų pilnavertį gyvenimą K. Kardashian gyveno ne visada. Anksčiau, kuomet moters pagrindinis tikslas buvo išgarsėti, ji miegojo su žinomais vyrais, o internete net pasirodė jos bei tuometinio vaikino Ray J sekso vaizdajuostė.

Nors kalbėta, jog vaizdajuostė buvo nufilmuota ir paviešinta siekiant tik garsesnės reklamos, šis įvykis Kim gyvenime paliko juodą dėmę. Kaip ir vyrų, su kuriais ji miegojo gausa...

Tarp jos sugulovų - tokie žinomi vyrai kaip TJ Jacksonas (popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono bei Janet Jackson pusbrolis), Christiano Ronaldo, muzikos prodiuseris Damonas Thomasas, dainininkas Nickas Lachey, krepšininkas Krisas Humphriesas, legendinės atlikėjos Dianos Ross sūnus Evanas, atlikėjas 50 Cent, amerikietiško futbolo žvaigždė Reggie Bushas, muzikos žvaigždė Johnas Mayeris, komikas ir TV laidų vedėjas Nickas Cannonas...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)