Ši aktorė labiausiai žinoma dėl gelbėtojos Caroline Holden vaidmens seriale „Baywatch“ („Gelbėtojai“), kuriame filmavosi nuo 1993 iki 1997 metų. Vilkėdama kultinį raudoną maudymosi kostiumėlį, ji pasirodė daugiau nei 70-yje serijų, kuriose vaidino kartu su Pamela Anderson, Davidu Hasselhoffu, Carmen Elektra ir Nicole Eggert, rašo nypost.com.

Iš Niujorko kilusi Y. Bleeth, kuri, būdama vos 10 mėnesių amžiaus, buvo filmuojama šampūno „Johnson & Johnson No More Tears“ reklamai, 1996 – 2001 metais taip pat vaidino filmuose „Ryan`s Hope“ ir „Nash Bridges“, kur dirbo kartu su Donu Johnsonu.

Galiausiai 2003 metais Y. Bleeth pasitraukė iš Holivudo ir paskutinį kartą viešumoje buvo pastebėta 2020 metais, kai liudininkai matė ją vedžiojančią šunį Pietų Kalifornijoje. Nepaisant to, kad dabar ji gyvena ramesnį gyvenimą, anksčiau ji garsiai kalbėjo apie savo piktnaudžiavimą narkotikais.

2000 metais dėl priklausomybės nuo kokaino ji gydėsi Malibu reabilitacijos klinikoje „Promises“, kur sutiko savo dabartinį vyrą Paulą Cerrito. Tačiau kitais metais Detroite ji buvo suimta dėl kaltinimų, susijusių su kokainu, kai pareigūnai jos automobilyje aptiko švirkštų su švirkščiamu kokainu. Ji pripažino savo kaltę dėl vairavimo apsvaigus bei turėjus kvaišalų ir buvo nuteista dvejiems metams lygtinai.

2003 metais žurnalui „Glamour“ ji parašė atvirą esė, kurioje prakalbo apie savo sveikatos problemas ir šlovę.

„Niekada nesitikėjau, kad įklimpsiu į narkotikus, – tąkart rašė ji. – Buvau pavargusi jaustis įskaudinta. Blėso mano tikėjimas meile. Tiesiog norėjau vėl jaustis gerai. Ir žinojau lengvą būdą, kaip tą jausmą patirti“.

„Kai pradėjau viena vartoti narkotikus, lioviausi susitikinėjusi su draugais, paskui visiškai nustojau kelti telefono ragelį. Tik kartą per dieną perklausydavau žinutes, kad įsitikinčiau, jog nėra jokių skubių reikalų. Galiausiai pradėjau nebedaryti ir to, – tęsė ji. – Man atrodė, jog kokainas palengvina problemas, kurių vis dar turėjau. Apsvaigusi nuo kokaino apie problemas negalvojau. Nejaučiau jokio skausmo“.