Christina Applegate neleidžia diagnozei jos nugalėti. Legendinio serialo „Vedęs ir turi vaikų“ aktorė sekmadienį vykusiuose „SAG“ apdovanojimuose pasirodė rankose gniauždama nespalvotą lazdelę su grotažyme „FU MS“, raudonu kilimu ji žengė kartu su savo 12-mete dukra Sadie.

51 metų moteris vilkėjo juodą aksomo suknelę. Applegate jau kelerius metus kovoja su išsėtine skleroze ir teigė, kad SAG apdovanojimai, greičiausiai, žymės jos paskutinį pasirodymą ant raudonojo kilimo.

„Tikriausiai tai paskutinis mano, kaip aktorės, pasirodymas tokio masto renginyje, todėl tai didžiulis įvykis“, – leidiniui „Los Angeles Times“ pasakojo žinoma moteris.

Prieš kelias savaites pasirodė pranešimai, kad ji tiesiog neturi jėgų susidoroti su varginančiu filmų ir televizijos laidų kūrimo grafiku.

„Įgarsinu daugybę filmų, kad užsidirbčiau pinigų ir įsitikinčiau, jog mano dukra bus pavalgiusi ir mes būsime namuose“, – apie būsimus planus pridūrė ji.

Išsėtinė sklerozė – tai uždegiminė centrinės nervų sistemos (galvos ir nugaros smegenų) lėtinė liga, pasireiškianti nuolat progresuojančiais ar recidyvuojančiais neurologiniais simptomais.

Išsėtine skleroze serga daugiau nei 1 mln. žmonių visame pasaulyje. Dažniausiai ligos simptomai pasireiškia 20-40 metų amžiaus asmenims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją