Paauglė papasakojo, kad anksčiau krimsdavosi dėl kritikos, bet laikui bėgant išmoko ramiai į ją reaguoti, rašoma starhit.ru.

„Prieš metus stipriai dėl to išgyvendavau, man nusvirdavo rankos, nesinorėdavo nieko veikti. To ir siekdavo manęs nekenčiantys žmonės, tai išmušdavo mane iš vėžių. Kartą į gyvūnų globos namus, kuriuose savanoriauju, atėjo nepažįstami žmonės ir prikalbėjo siaubingų dalykų apie mamą, apie mane. Man sekiojo iš paskos, buvo labai baisu. Bet reikia išmokti su tuo gyventi“, – pasakojo 14 m. Ariadnė.


Kartą prie mergaitės priėjo vyras ir pareiškė, kad yra biologinis jos tėvas. Balerinos duktė nusistebėjo nepažįstamojo įžūlumu. „Nuolat sužinau apie save kažko naujo. Iš tiesų tai linksma“, – sakė ji, dalyvaudama televizijos laidoje „Žmogaus likimas“.

A. Voločkova jaudinasi ir nerimauja dėl tolimesnio dukters likimo. „Ariadnė labai sumani, ji supranta, kodėl visa tai vyksta“, – sakė balerina.


Dukters A. Voločkova susilaukė su verslininku Igoriu Vdovinu. Sutuoktiniai išsiskyrė, bet nepajėgė išsaugoti draugiškų santykių. Neseniai A. Voločkova apkaltino buvusį vyrą sukčiavimu – pareiškė, kad jis negrąžino jai didelės pinigų sumos. Įtampa tarp tėvų negatyviai veikia dukterį.

„Susitarėme su mama, kad gyvensiu su tėčiu. Mes su juo puikiai sutariame. Abu tėvus myliu vienodai – jie artimiausi man žmonės. Jų skyrybos man nieko nekeičia. Taip, jaudinuosi, kad mama ir tėtis negali susikalbėti. Man nekomfortiška, kai jie konfliktuoja, nemalonu“, – teigė balerinos (44 m.) duktė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)