Velso princesė renginyje dalyvavo su savo devynerių metų dukra princese Charlotte, kuri yra trečia eilėje į sostą. Jos stebėjo, kaip Carlosas Alcarazas ir Novakas Džokovičius žaidė praėjusių metų finalo pakartotiniame mače.

Renginyje taip pat dalyvavo K. Middleton sesuo Pippa Matthews.

„Velso princesė sulaukė gausių ovacijų, kai ji ir princesė Charlotte įėjo į karališkąją ložę bei užėmė savo vietas. Kate plačiai nusišypsojo ir pamojavo miniai“, – sakė žurnalistai.

Kate Middleton

Kensingtono rūmai iš anksto patvirtino, kad Velso princesė dalyvaus sekmadienio finale ir įteiks trofėjų nugalėtojai – garbę, kurią ji perėmė iš karalienės Elžbietos II 2021 metais.

„Visos Anglijos klubas tradiciškai palaikė glaudžius ryšius su karališka šeima, o Velso princesė tapo 10-ąja karališkosios šeimos nare, įteikusia trofėjų nuo 1907 m.

Kate Middleton

Suknelė – apgalvotas žingsnis

Vimbldonas, vienas iš seniausių ir prestižiškiausių teniso turnyrų pasaulyje, turi legendines tradicijas, susipynusias su oficialiomis spalvomis – violetine ir žalia. Bėgant metams šios spalvos tapo renginio sinonimu, reprezentuojančiu jo paveldą ir stovį teniso bendruomenėje.

Violetinė princesės Kate suknelė buvo sąmoningas žingsnis ir išreikšta pagarba šiam palikimui. Istoriškai violetiniai dažai buvo brangūs ir reti, todėl ši spalva buvo susijusi su kilnumu ir prabanga. Pasirinkdama violetinę spalvą, princesė Kate subtiliai sustiprino turnyro garbingą statusą ir savo ryšį su turtinga jo istorija.

Tai nebuvo tik šiuolaikinių tendencijų laikymasis ar jos išskirtinio skonio demonstravimas; suknelė buvo persmelkta istorinės reikšmės ir simbolinės prasmės.

Delfi primena, kad birželį K. Middleton viešumoje pasirodė pirmą kartą po to, kai paskelbė apie tai, kad kovoja su vėžiu.

Kate Middleton

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)