Buvusi „Disney“ vaikų žvaigždė, dabar 28 metų atlikėja dokumentiniame filme kalba apie savo sunkias patirtis. Juostos anonsas trečiadienį paskelbtas „YouTube“ platformoje. Iš jo tapo aišku, kad Amerikos popmuzikos sensacija filmo kūrėjams nuoširdžiai ir atvirai papasakojo, kokią žalą jos sveikatai paliko bėdos dėl narkotikų.

Dokumentinio filmo kūrėjams D. Lovato drąsiai atskleidė visą sveikatos bėdų, kilusių po vos mirtimi nesibaigusio perdozavimo, mąstą, įskaitant ir žalą smegenims.

Kaip skelbia PEOPLE, dainininkė atskleidė: „Smegenims buvo padaryta žala, su padariniais kovoju ir šiandien. Negaliu vairuoti, nes pažeista rega. Taip pat labai ilgą laiką buvo sunku skaityti. Kai pagaliau galėjau skaityti knygą, tai man buvo didžiulis pasiekimas, nes iki tol vaizdas labai liejosi. Teko tvarkytis su daugybe liekamųjų reiškinių, kai kurie ir po šiai dienai man primena, kas gali nutikti, jeigu vėl atsidursiu tame pragare. Esu jiems už tai dėkinga, dar labiau dėkinga, kad tai nebuvo kažkokie radikalūs pokyčiai. Radikalūs pokyčiai nutiko emociniame lygmenyje“.

D.Lovato filmo anonse taip pat sako, kad buvo metas, kai gydytojai manė, kad per ateinančias 5-10 minučių ji mirs.

Dokumentinis filmas apie D.Lovato, kurį bus galima žiūrėti „YouTube“ platformoje nuo kovo 23 dienos, pasakos apie jos kelią į šlovę, prasidėjusį dar vaikystėje, psichinės sveikatos problemas ir kelią į blaivybę.

Dainininkės gerbėjai taip pat turės unikalią progą daugiau sužinoti apie D. Lovato sužadėtuves su Maxu Ehrichu, kurios po dviejų mėnesių nutrūko.

Dainos „Sorry Not Sorry“ atlikėja 2018 metais po šešių blaivybės metų atkrito ir vos nemirė perdozavusi narkotinių medžiagų. Po perdozavimo D. Lovato dvi savaites praleido Los Andželo „Cedars-Sinai Medical Center“. Iš ten kelioms savaitės buvo perkelta į reabilitacijos kliniką, kur buvo gydoma tol, kol pasijuto esanti pakankamai stipri sugrįžti į tikrą pasaulį.

Pasaulinė muzikos pasaulio sensacija dalyvauja reabilitacijos programoje ir per pastaruosius dvejus metus pasiekė stulbinantį progresą.

Per 2020 metų „Grammy“ apdovanojimus D. Lovato atliko jautrią dainą „Anyone“.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas +370 5 213 7808 registratura@rplc.lt Gerosios Vilties g. 3
RPLC Kauno filialas +370 37 333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas +370 46 415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas +370 41 455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas +370 45 582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)