Princesei artimi šaltiniai portalui „New York Post“ tvirtino, kad kovą su vėžiu tęsianti K. Middleton pirmenybę teikia savo gydymo procesui už uždarų durų.

„Ji nespaudžia savęs ką nors daryti ar su kuo nors susitikti, nes terminai tokioje situacijoje gali sukelti dar didesnį stresą. Jai tikrai nerūpi, ką kas nors galvoja“, – teigė artimi šaltiniai.

Kate Middleton

Trijų vaikų mama, būdama namuose, dabar galėjo daugiau laiko praleisti su savo trimis vaikais – princu George’u, princese Charlotte ir princu Louisu.

„Ji stengiasi, kad jos vaikų gyvenimas būtų kuo normalesnis. Kate praleidžia laiką ilsėdamasi, kai jie būna mokykloje, kad galėtų būti optimistiškiausia savo pačios versija, kai vaikai būna namuose“, – sakė šaltinis.

Informatorius leidiniui taip pat pasakojo, kad šią vasarą K. Middleton daugiausia dėmesio skirs būtent savo vaikams.

„Kate jaučiasi siaubingai, kad jie taip dėl jos jaudinasi. Ji pasirūpins, kad kiekvienas iš jų išsirinktų po ypatingą veiklą, kurią jie visi kartu galėtų nuveikti“, – buvo rašoma „New York Post“.

Kate Middleton ir jos šeima

Be to, „New York Post“ šaltinis patikino, kad dėl K. Middleton sveikatos nerimauja ir jos vyras.

„Ji tiesiog labai susikoncentravusi į tai, kad pasveiktų. Williamas nerimauja, bet ji jį nuramina, kad viskas bus gerai. Ji net juokauja, kad praleisdama karališkuosius renginius sutaupo pinigų savo garderobui“, – sakė šaltinis.

Nors princesės Kate šeimyninis gyvenimas dabar atrodo kaip niekada tvirtas, to paties šiuo metu negalima pasakyti apie jos karališkąsias pareigas, skelbia „New York Post“. Šią savaitę šaltinis portalui teigė, kad princesė „gali niekada nebegrįžti į tokį vaidmenį, kokiame žmonės ją matė anksčiau“.

„Ji iš naujo vertina, ko galės imtis, kai grįš“, – pridūrė šaltinis.