Žaismingu bliūdeliu pasipuošęs tamsiaplaukis Kaarija – turbūt taip dažnas atlikėjo gerbėjas jį regi savo galvoje. Tokį įvaizdį suomis demonstravo ir praėjusių metų „Eurovizijoje“, ir kituose savo pasirodymuose, tačiau nuo šiol teks priprasti prie kitokios atlikėjo šukuosenos.

Käärijä

Apie pokyčius pats Kaarija pranešė savo Instagram paskyroje. Ten jis pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kad nuo šiol suomių muzikos žvaigždė – šviesiaplaukis.

„Nauji plaukai – naujas aš?“, – rašė Kaarija.

Po šiuo suomio įrašu pasipylė ir gerbėjų komentarai. Didžioji dalis jų naują atlikėjo įvaizdį gyrė ir liaupsino, tačiau atsirado ir tokių, kurie pareiškė, kad jau ima pasiilgti senojo Kaarija įvaizdžio.

„Juoda tau tinka labiau“, – komentavo viena gerbėja.

„Atrodo kaip 50-ties metų vyras. Bet vis tiek tave mylime“, – rašė kitas.

„Mes norime bliūdelio kirpimo“, – teigė dar vienas.

Įdomu ir tai, kad dalis komentatorių įžvelgė blondino Kaarija panašumą su šiais metais „Eurovizijos“ dainų konkurse išgarsėjusiu Nyderlandų atstovu Joost Klein. Kai kurie netgi juokavo, kad būtų įdomu pamatyti, kaip šie du vyrai apsikeičia savo įvaizdžiais.

„Įsivaizduokite, jei Joost būtų tamsiapliaukis, o Kaarija blondinas“, – šmaikštavo komentatoriai.

Joost ir Kaarija draugystė užsimezgė dar prieš šių metų „Euroviziją“. Kaarija atvirai išreiškė palaikymą Nyderlandų atstovui, drauge su juo nufilmavo ir internete paskelbė keletą linksmų vaizdo įrašų.

Naująją Kaarija šukuoseną pamatyti gyvai galės ir lietuviai. Žinomas suomis šią vasarą pirmąsyk koncertuos Lietuvoje.

Kaarija, kurio tikrasis vardas yra Jere Poyhonen, išgarsėjo 2023 metais. Pernai „Eurovizijoje“ jis užėmė antrąją vietą ir pelnė daugiausiai publikos simpatijų. Pirmoji vieta komisijos sprendimu konkurse tada atiteko švedų atlikėjai Loreen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją