Kourtney (40) ir Kim (39) muštynių scena daugelį Kardashianų klano gerbėjų sutrikdė. Ne ką mažiau šokiruota buvo ir dukrų mama, vadybininkė Kris Jenner (64).

„Kai mama pamatė tą klipą, ji apsiverkė ir klausė: „Kas mes?“ ir „Kas čia vyksta?“ – po incidento pasakojo Kim, kuri gerbėjams taip pat parodė likusias draskymo žymes ant savo nugaros ir rankų.


„Kourtney ir man akivaizdžiai jau yra viskas gerai, bet tąkart mums teko savaitei uždaryti šou. <...>

Manau, visi buvo šokiruoti to, kas nutiko. Tai nėra mūsų tipo šou. Mes norime, kad visiems būtų patogu ir saugu“, – tikino ji.


Nors scena buvo nemaloni, patys akyliausi šou gerbėjai įžvelgė ir neįprastą detalę, likusią po seserų muštynių.

Pasirodo, kad Kourtney seseriai Kim ranka per veidą trenkė taip stipriai, jog jos galvai atsimušė į sieną, o smūgio metu dalis makiažo joje atsispaudė ir išryškėjo baltame fone.


„Ar galime atkreipti dėmesį į faktą, kad Kourtney trenkė Kim taip stipriai, kad net dalis makiažo nukrito“, – teigė vienas komentatorius.

„Kourtney akivaizdžiai laimėjo šią kovą“, – brūkštelėjo dar vienas tviterio vartotojas.

Muštynių sceną galite pamatyti čia:

Kim pasisako apie incidentą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)