Vakar vykdama pasitikti Pietų Korėjos prezidento ir jo žmonos, atvykusių į Londoną su valstybiniu vizitu, ji parodė tobulas kojų linijas.

ŽKate retkarčiais atidengia savo kojas, pavyzdžiui, vilkėdama dieninius drabužius, kurių ilgis yra virš kelių, ar mūvėdama šortus sporto aikštelėje, tačiau šios nuotraukos dėmesį prikaustė kur kas labiau, rašo dailymail.co.uk.

Greičiausiai taip yra dėl to, kad jie kontrastuoja su uždara ir santūria apranga – elegantiška Jane Taylor skrybėlaite ir midi ilgio dailiu, 3 tūkst. svarų kainavusiu Catherine Walker raudonos spalvos apsiaustu, kurį ji pasirinko vilkėti „Horse Guards Parade“ aikštėje pasitinkant Pietų Korėjos prezidentą Yoon Suk Yeolą ir jo žmoną Kim Keon-hee, atvykusius su pirmuoju valstybiniu vizitu po karaliaus karūnavimo ceremonijos.

Kate Middleton

Kate dalyvavo parade kartu su savo giminaičiais ir stovėjo šalia Williamo. Apsiaustas dengė jos kūną beveik iki pat čiurnų, nors po juo Kate vilkėjo kur kas trumpesnę, kelius siekiančią suknelę. Tačiau kaip Velso princesei pavyksta išsaugoti tokias dailias kojas?

Pirmiausia, kaip tvirtina šaltiniai, jai pasisekė su genais ir kūno sudėjimu.

Velso princesė sportuoja ir anksčiau laikėsi Louise Parker metodo – gyvenimo būdo programos, teigiančios, jog kiekvieną dieną reikia manštintis, suvalgyti po tris sveikus patiekalus ir daug miegoti.

Taip pat žinoma, jog Kate mėgsta sportą. Jos mėgstamiausia sporto šaka yra ledo ritulys, tačiau Velso princesė taip pat gerai žaidžia tenisą, laipioja uolomis bei bėgioja.