Jos sutuoktiniu save identifikuojantis Lance‘as O‘Brianas pirmadienį filmavosi interviu dokumentikos laidai „Inside Edition“, kai sulaukė skambučio iš ligoninės. „Dabar jūs man sakote, kad ji gyva?“ – filmavimo metu ašarodamas suriko aktorės mylimasis. Paaiškėjo, kad moteris šiuo metu yra gydoma ligoninėje.

„Ligoninės darbuotojai man pranešė, kad ji gyva“, – žurnalistui pakartojo L. O‘Brianas.

Ši skaudi istorija prasidėjo sekmadienį, kuomet žvaigždžių agentas Mike‘as Pingelis žiniasklaidai perdavė žinią, jog aktorė, išgarsėjusi kaip Džeimso Bondo mergina 1985 m. legendinio filmo dalyje „A View To Kill“, šeštadienį mirė sulaukusi 65-erių.

Savo namuose Holivudo kalvose susmukusi T. Roberts į ligoninę išvežta Kalėdų išvakarėse. Jos agentas sakė apie aktorės mirtį sužinojęs iš jos vyro L. O‘Briano, žiniasklaidai sakiusio, kad mylimąją ligos patale matė prieš jai mirštant.

„Kai laikiau ją už rankos paskutiniuosius gyvenimo momentus, ji pramerkė akis. Jos nuostabias akis tąkart mačiau paskutinį kartą. Tanya turi pačias gražiausias akis“, – žiniasklaidai sakė L. O‘Brianas.

Na, o pirmadienį M. Pingelis pranešė, kad ligoninės administracija paskambino L. O‘Brianui 10 valandą ryto ir pranešė, kad moteris vis dar gyva.

Abu vyriškiai, aiškindami komplikuotą situaciją, sakė, kad abu buvo įsitikinę, jog aktorė nebegyva. Na, o lankydamasis ligoninėje L. O‘Brianas sakė itin sureikšminęs tai, jog ji atsimerkė: „Sakiau jiems: „Ei, jos akys atsimerkė!“ Tačiau jie man paaiškino neva tai tik refleksas“.

Kaip TMZ sakė aktorei artimi šaltiniai, L. O‘Brianas jos artimiesiems apie netektį pranešė sekmadienį.

Teigiama, kad sąmonės aktorė neteko Kalėdų išvakarėse, grįžusi iš lauko po pasivaikščiojimo su augintiniu. Ji iš karto buvo išvežta į ligoninę, tačiau jos būklė neva taip ir nepagerėjo.

Pažymima, kad staigus jos sveikatos pablogėjimas nėra susijęs su koronavirusu. Na, o prieš netekdama sąmonės aktorė esą jautėsi sveika. Net filmuodavosi fanams skirtuose vaizdo įrašuose.

Apie L. O‘Briano ir T. Roberts santykius daug informacijos žiniasklaidoje nėra. Žinoma tiek, kad pora drauge gyveno bendruose namuose Holivudo kalvose.

Anksčiau T. Roberts buvo ištekėjusi už režisieriaus Barry Robertso, kuris mirė 2006 m. Poros santuoka truko 32 metus. Bendrų vaikų sutuoktiniai neturėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)