„Ji skundėsi skrandžio problemomis, buvo nustatytas skrandžio gripas. Nenoriu labai plačiai kalbėti, tačiau, mano žiniomis, Oprah atsidūrė ligoninėje, jai pasireiškė dehidratacija, statomos lašinės. Tai buvo labai rimtas dalykas“, – pridūrė ji ir pažymėjo, kad O. Winfrey dar bandė „sukaupti jėgas ir pasirodyti laidoje“, bet gydytojai rekomendavo pailsėti.

„Jai viskas bus gerai. Tikiuosi, ji nepyksta ant manęs, kad pasidalinau šiomis detalėmis“, – apie savo ilgametę bičiulę sakė G. King. – Tačiau aš norėjau aiškiai pasakyti, kad ji labai jaudinasi, jog šiandien negalėjo atvykti į filmavimą“.

O. Winfrey atstovas „People“ teigė, kad žiniasklaidos magnatė jau jaučiasi geriau, jos sveikata taisosi.

„Ponia Winfrey sveiksta po skrandžio viruso ir, rekomendavus gydytojui, jai buvo statomos lašinės dėl dehidratacijos. Ji ilsisi ir kasdien jaučiasi geriau“, - teigiama pranešime.

Prieš kurį laiką O. Winfrey atvirai pasakojo apie tai, kaip vartojo specialius preparatus svorio mažinimui. Tačiau jokiuose pranešimuose neteigiama, jog tai kažkaip galėjo būti susiję su jos sveikatos suprastėjimu bei atsidūrimu ligoninėje.