„Kartais man tiesiog reikia pereiti iš baseino į tapybą“, – po nuotrauka parašė filmo „Esminis instinktas“ žvaigždė.

Aktorės sekėjus labiau patraukė ne jos kuriamas meno kūrinys, o figūra. Nuotrauka išprovokavo komentatorius prabilti. Jei Sh. Stone publikacijose įprastai būna apie 300–400 žinučių, tai dabar naujasis kadras turi daugiau nei 3 tūkstančių komentarų.

Sharon Stone

Aktorė ne pirmą kartą publikuoja nuotrauką su maudymosi kostiumėliu. Tačiau šįkart žmonės ypač ėmė vertinti aktorės išvaizdą. Vieni rašė, kad žvaigždė beveik nepasikeitė nuo filmavimosi kultiniame filme „Esminis instinktas“ laikų, kiti klausė, kaip jai pavyksta atrodyti taip puikiai.

„Kodėl tu atrodai daug geriau už mane, kai man tik 32-eji?“, „Ji laiminga ir tai yra viskas, kas svarbu“, „Man patinka, kad tai tikra nuotrauka be jokio fotošopo“, „Vis dar nuostabi“, – rašo aktorės sekėjai.

Sh. Stone mėgsta pozuoti tik su bikiniu:

Sh. Stone piešia nuo vaikystės, tačiau pandemijos metu ji dar rimčiau susidomėjo tapyba. Praėjusiais metais aktorė surengė pirmąją savo parodą Los Andžele. Žvaigždė dažnai ima į rankas teptuką ir laisvalaikį leidžia tapydama, savo namuose ji turi įsirengusi didelę studiją.

Aktorė anksčiau atskleidė, kad ji prarado visą savo turtą po insulto, kurį patyrė 2001 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją