H. Grosvenoras, kuris tapo Vestminsterio hercogu, kai 2016 m. mirė jo tėvas, ilgą laiką buvo laikomas svajonių jaunikiu. Pora apie sužadėtuves paskelbė 2023 m.

Tačiau geidžiamu vyru jis buvo ne tik dėl titulo - jo šeimos turtai siekia 12,8 mlrd. dolerių, todėl jis tapo turtingiausiu žmogumi D. Britanijoje turtuolių iki 40-ties metų sąraše.

Česterio katedros prieigose smalsuoliai ėmė rinktis nuo pat ryto. Ši vieta - netoli jaunikio šeimos 11 000 arų ploto protėvių būstinės Eaton Hall. „The Times“ šią šventę dėl garsių svečių gausybės ir sąsajų su D. Britanijos karališkąja šeima, pavadino „karališkiausiomis nekarališkosiomis metų vestuvėmis“.

Vienas pirmųjų į šventę atvyko princas Williamas, artimas jaunikio draugas. Jis sutiko tapti ceremonijos vedėju. Velso princas atvažiavo su kitais svečiais ir tyliai įėjo į bažnyčią pro šoninį įėjimą.

Nuotaka su savo tėvu Rupertu Hensonu į katedrą atvyko vintažiniu Bentley markės automobiliu. Ji vilkėjo prigludusią ir nugarą apnuoginančią vestuvinę suknelę su siuviniais ir ilgu nuometu, kurį, papūtus stipriam vėjui, teko laikyti artimiesiems. Taip pat būsima hercogo žmona puošėsi prabangia 1906 metais pagaminta ir iš kartos į kartą perduota tiara.

Tačiau daugelį susirinkusiųjų kankino klausimas, kodėl į gero draugo vestuves neatvyko princas Harry. Teigiama, jog jis į šventę buvo kviečiamas, tačiau bičiuliai sutarė, kad jam bus per sunku dalyvauti. Sasekso hercogas su žmona Meghan Markle įsikūręs Kalifornijoje nuo tada, kai 2020 m. jie oficialiai atsisakė karališkųjų vaidmenų. Taip pat pora nebeturi prieigos prie savo buvusio Frogmore kotedžo namų, kuriuose galėtų apsistoti viešnagės JK metu.