Juostos „Nužudyti Bilą“ („Kill Bill“) žvaigždė leido laiką jachtoje be savo vaikų – keturiolikmetės Mayos, dešimties Levono (abiejų susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Ethantu Hawke'u) bei 13 mėnesių Lunos. Įsimylėjėliai neslėpė savo aistros – glamonėjosi ir bučiavosi, vienu metu A. Bussonas netgi uždėjo savo rankas jai ant krūtinės.

Vėliau saulės voniomis besimaugaujanti U. Thurman leido sau užsidegti cigaretę. Kai saulės spinduliai tapo per karšti, pora pasinėrė į maloniai vėsų vandenį.

U. Thurman ir A. Bussonas buvo susižadėję, tačiau 2009 metais sužadėtuves nutraukė. Po dvejų metų pora vėl susitaikė, o 2012 metų vasarį paskelbė besilaukiantys kūdikio. Po penkių mėnesių liepą jiems gimė dukrelė Luna, kurios pilnas vardas Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)