18-metė mergina baigė mokyklą ir gavo atestatą. Jos mama, aktorė K. Holmes, atvyko pasveikinti Suri. Jos abi atrodė laimingos ir pozavo mokyklos fone. Šiomis naujienomis pasidžiaugė ir merginos gerbėjų puslapis:

Tiesa, T. Cruzas, panašu, ignoravo šį svarbų savo dukters gyvenimo įvykį. Garsusis aktorius su savo atžala nebendrauja jau daug metų.

Be to, kaip praneša „Page Six“, aktoriaus dukra diplomų įteikimo ceremonijoje buvo pristatyta kaip Suri Holmes. Užsienio žiniasklaida praneša, kad mergina atsisakė tėvo pavardės – Cruz.

Suri Cruise

Nepaisant šio fakto, 18-metė T. Cruise’o dukra džiaugėsi švente ir pozavo su balta suknele bei raudona mantija, rankose laikydama šventinę kepurę.

Reikia pažymėti, kad T. Cruise’ui Suri yra biologinė dukra. Be jos garsenybė turi dar dvi atžalas iš ankstesnių santykių.

Suri Cruise

Suri ir jos garsiojo tėvo santykiai nesiklosto jau ilgą laiką. Skelbiama, kad jiedu nebendrauja jau 11 metų – tiek laiko T. Cruise’as gyvai nematė savo dukters. Mergaitės globa atiteko jos motinai Katie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)