Pareigūnai įtaria, kad šis klubas, kuriame buvo filmuojamas serialas apie mafiją, iš tikrųjų turi ryšių su mafija!

„Nors pramanytame Tony Soprano pasaulyje nusikalstama veikla ir buvo savotiškai romantizuojama, šiuolaikiniame Naujajame Džersyje tam vietos nėra. Metas šį klubą uždaryti“, – sako generalinis prokuroras Christopheris Porrino.

Klubo „Satin Dolls“ savininkai, anot pareigūnų – Cardinalle šeima, kurios veikla pareigūnų akiratyje jau šešeri metai.

Cardinalle šeimai priklauso ir dar vienas klubas „AJ’s Gentleman’s Club“, teismo sprendimu jis gruodžio 17 dieną taip pat įpareigotas nutraukti savo veiklą.

Naujojo Džersio alkoholinių gėrimų kontrolės divizijos atstovai jau nurodė klubams parduoti ar trečiosioms šalims vėliausiai iki sausio 3 dienos perduoti prekybos alkoholiu licenciją. Remiantis „Associated Press“ pranešimais, „Satin Dolls“ taip pat gresia kaltinimai prostitucijos organizavimu ir kita nelegalia veikla.

2013 metų sausį Cardinalle šeima buvo pripažinta kalta prisidėjusi prie Genovese nusikaltėlių šeimos veiklos, kurios priedanga, kaip ironiška, buvo atliekų tvarkymo verslas Naujajame Džersyje ir Niujorke. Kuo savo darbelius seriale pridenginėjo T. Soprano, tikriausiai nereikia nė priminti.

Kaltinimai kaltinimais, tačiau Cardinalle šeima ir toliau valdė minėtuosius klubus.

„Pareigūnai įtaria, kad Anthony Cardinalle, kuriam teismo buvo uždrausta verstis tokia veikla, ir toliau vadovauja klubams“, – teigia prokuratūros atstovai.

„Galbūt Cardinalle šeima ir norėjo, kad šis verslas liktų šeimyninis, tačiau, deja, taip niekas nevyksta. Jie ir toliau pažeidinėja alkoholio kontrolės įstatymus, o to toleruoti nevalia“, – sako Ch. Porrino.

Dar vienas ironiškas sutapimas – klubo savininko Anthony Cardinalle savininko pravardė yra Tony, visai kaip Tony Soprano, kurį seriale taip meistriškai įkūnijo aktorius Jamesas Gandolfini.

Seriale Tony klubą „Bada Bing“ naudoja kaip priedangą nusikalstamai veiklai: kontroliuoja teisėsaugos pareigūnus, plauna pinigus ir kitaip pažeidinėja įstatymus.

Generalinės prokuratūros atstovų teigimu, Cardinalle šeima „nesugebėjo nurodyti, kaip jos versle ateina ir išeina didžiulės sumos pinigų, o tai reiškia, kad klubas, visai kaip seriale, taip pat naudojamas pinigams plauti“.