Madonna, prisimindama praėjusiais metais praleistą laiką ligoninėje, jaučiasi dėkinga už sugrąžintą sveikatą. 2023 metų birželio pabaigoje jos vadybininkas ir prodiuseris Guy Oseary Instagrame paskelbė, kad 65 metų popžvaigždė gulėjo intensyviosios terapijos skyriuje dėl sunkios bakterinės infekcijos.

„Jos sveikata gerėja, tačiau ji vis dar prižiūrima medikų. Tikimės, kad ji visiškai pasveiks“, – tada rašė jis.

Būtent taip ir atsitiko – Madonna visiškai pasveiko. Greitai prabėgo vieneri metai ir „Material Girl“ dainininkė sako esanti dėkinga už „stebuklingą“ pasveikimą po sunkaus sveikatos sutrikimo, skelbia „People“.

„Prieš metus, ką tik grįžusi iš ligoninės po išgyventos gyvybei pavojingos ligos, vos galėjau stovėti savo kieme laikydama vieną žiburėlį. Stebuklingai pasveikau ir išgyvenau nuostabius metus“, – penktadienį, liepos 5 dieną, Instagrame rašė Madonna.

Muzikos ikona savo įrašą užbaigė padėka Dievui.

„Ačiū tau, Dieve. Gyvenimas yra gražus!“, – rašė ji.

Kartu su jaudinančiu Madonnos Instagram prierašu pasirodė ir keletas nuotraukų iš JAV Nepriklausomybės dienos šventės, kurią ji praleido Niujorko restorane „The Standard, High Line“ su draugais. Madonnos gerbėjai negailėjo gražių komplimentų atlikėjai ir džiaugėsi, kad su jos sveikata – viskas gerai.

„Dievas saugo karalienę“, – rašė vienas jų.

„Tu suteiki mums vilties ir įkvėpimo, karaliene“, – rašoma kitame komentare.

„Žodžiais neįmanoma išreikšti, kaip bijome tavęs netekti. Ačiū Dievui! Daugiau jėgų tau. Lik su mumis amžinai!“, – teigė kita gerbėja.

Madonna

Žmonės taip pat džiaugėsi, kad 65-erių Madonna smagiai leidžia laiką ir mėgaujasi gyvenimu. Tiesa, kai kuriems jų pasidarė įdomu, ar vaikinas, su kuriuo meiliai nuotraukose pozuoja atlikėja – tai jos naujasis širdies draugas?

„Nauja era – naujas vaikinas“, – komentavo vienas gerbėjas.

Deja, kol kas nėra žinoma, kas šis žavus nuotraukose matomas jaunuolis ir ar jis tikrai užkariavo pop scenos divos širdį, tačiau, kaip pastebi užsienio žiniasklaida, jauni vyrai atlikėją traukė ir anksčiau.

Prieš kurį laiką Madonna išsiskyrė trisdešimtmečiu bokso treneriu Joshu Popperiu. Manoma, kad jų santykiai nutrūko dėl dainininkės pasaulinių gastrolių, esą dėl įtempto grafiko nesutapo jųdviejų tvarkaraščiai bei trūko laiko, kurį galėtų praleisti drauge. Dėl gastrolių jie negalėjo matytis bent kelis mėnesius, todėl abu nusprendė santykius nutraukti, viską užbaigdami brandžiai ir be jokių pykčių.