Taip pasipuošusi ji pasirodė bičiulio televizijos laidų vedėjo, žurnalisto Vas J Morgano gimtadienio vakarėlyje, kuris šeštadienį vyko Londone, Maifero rajone.

32 m. dainininkė neabejotinai išsiskyrė iš minios, vilkėdama reto nėrimo suknelę su gobtuvu.

Išskirtinio dizaino suknelė buvo iki kulkšnių, prie jos atlikėja priderino juodus batus ant platformų.

Aksesuarai taip pat buvo ryškūs: auksinis vėrinys su juodais karoliukais, aukso spalvos apyrankes ir auskarus.

Buvusi laidos „X Faktorius“ žiuri narė makiažui pasirinko bronzos ir vario spalvas, kurios paryškino dailius jos bruožus.

Prieš įeidama į „Miro“ restoraną R. Ora nusifotografavo ir įkėlė į savo instagramo paskyrą kelias nuotraukas, kad gerbėjai galėtų pasidžiaugti jos originalia apranga. Prie įrašo ji pridėjo tik Kalėdų senelio ir deserto jaustukus.

Gimtadienio kaltininkas vilkėjo juodus, šiek tiek perregimus marškinius su gėlėmis. Jis atvyko į vakarėlį smagiai nusiteikęs, šypsodamasis.

Neseniai pati gimimo dieną (lapkričio 26-ąją) atšventusi Rita gimtojoje Kroatijoje sulaukė dovanų specialiai jai išleisto pašto ženklo – taip ji buvo pagerbta už 10 metų trunkančią sėkmingą karjerą pasaulinėje muzikos scenoje.

Šiemet už aktoriaus, režisieriaus Taika Waititi ištekėjusi Rita pademonstravo instagrame pašto ženklą su savo veidu.

Atlikėja teigė, kad jaučiasi be galo dėkinga už tokį pagerbimą. Neseniai jos senelis sulaukė panašaus įvertinimo už indėlį į kino industriją.