Aktorius Edas O'Neillas pasakojo, kad jo nesutarimai su kolege, kuri taip pat vaidino seriale „Vedęs ir turi vaikų“, Amanda Bearse, kilo dėl TV gido viršelio.

Savo buvusio kolegos Jesse'io Tylerio Fergusono tinklalaidėje E. O'Neillas paaiškino, kad jo ilgą laiką trunkantis nesutarimas su A. Bearse prasidėjo tuo metu, kai serialo aktorių nuotrauką buvo nuspręsta publikuoti ant žurnalo viršelio. Tiesa, jame nebuvo įamžinta A. Bearse. Vis dėlto E. O'Neillas tikino, kad tuo metu ji apie pozavimą nė neužsiminė.

„Ji ir Davidas Garrisonas vaidino kaimynus, todėl buvo pasakyta, kad negali būti ant to viršelio. Be to, redaktoriai turėjo taisyklę, kiek žmonių gali būti viršelyje“, – sakė E. O’Neillas.

E. O'Neillas prisipažino, kad bijojo paklausti, ar A. Bearse ir dar keli kiti aktoriai galėtų pozuoti nuotraukoje, nes galvojo, kad likę kolegos ir jis pats iš viso praras galimybę išvysti save minėto TV gido viršelyje.

Dar 2013 m. duodamas interviu Amerikos televizijos laidai E. O'Neillas atrodė nesuprantantis, kodėl jis ir A. Bearse susipyko.

„Mes visi puikiai sutariame“, – sakė E. O'Neillas apie „Vedęs ir turi vaikų“ aktorius.

„Vienintelė, su kuria nesutariu, yra Amanda. Nesu tikras, kas atsitiko, nes trejus metus viskas buvo nuostabu. Ji buvo puiki kolegė. Nežinau, kieno tai kaltė. Galbūt aš jai pasakiau apie ką nors, ko ji nemėgo“, – svarstė aktorius.

Jis teigė manantis, kad A. Bearse, kuri buvo pirma garsi aktorė Holivude, prisipažinusi, kad yra lesbietė, paskui „pasikeitė“, tapo „vyriškesnė“.

„Kai ji pradėjo vaidinti, buvo labai labai moteriška ir miela... Pokyčių įvyko tuo metu, kai ji prakalbo apie savo lytį, buvo šiek tiek niūresnė“, – pasakojo aktorius.

Delfi primena, kad A. Bearse visą laiką buvo atvira su kolegomis ir draugais, tačiau 1991 m. apie ją ėmė rašyti bulvariniai laikraščiai. 1993 m. interviu žurnalui „Advocate“ A. Bearse galiausiai pripažino, kad yra lesbietė.

„Kai viešai pripažinau, pajutau palengvėjimą. Tikriausiai tai skamba stereotipiškai, bet iš tiesų atsipalaidavau. Atskleidžiau didelę paslaptį, tiesa, daugelis tai žinojo, aš tik patvirtinau, ką jie numanė. Atrodau eilinė moteris, bet ir kažkiek kitokia“, – pasakojo ji.

Iš pradžių A. Bearse vaidino heteroseksualias moteris. 1997 m. seriale „Vedęs ir turi vaikų“ vienoje serijoje suvaidino Marcy pusseserę lesbietę. Nuo 1987 iki 1997 m. ji vaidino Marcy D‘Arcy, galiausiai serialo filmavimas pasibaigė. Amanda pradėjo aktorės karjerą seriale „Visi mano vaikai“, kuriame vaidino nuo 1982 iki 1984 m.

Paskui vaidino filmuose „Siaubo naktis“, „Studentų atostogos“. Spauda dabar mažai rašo apie aktorę, ir ne todėl, kad ji pasitraukė iš Holivudo, o todėl, kad pradėjo dirbti už kameros ir tapo kelių komedijų režisiere.

„Nustojau vaidinti, nes norėjau režisuoti. Turėjau žmonėms parodyti, kad mano ketinimai rimti. Mielai dar ką nors suvaidinčiau, bet tik jei gaučiau kiek kitokį vaidmenį“, – teigė aktorė.

Taip tikriausiai pasakytina apie jos vaidmenį filme „Give or Take an Inch“ (2003 m.) – tai vienas iš nedaugelio jos pastarųjų metų vaidmenų, neskaitant trumpų pasirodymų televizijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją