„Aš – popžvaigždė, kuri įprastai slepia veidą“, – pareiškė žiūrovams atlikėja, turėdama omenyje, kad praeityje dangstydavo veidą perukais.

„Daktaras Talei atliko man puikią veido pakėlimo operaciją. Jis nuostabus, kiek daug gerų darbų yra padaręs, ir ne tik popžvaigždėms“, – sakė ji, įteikdama jam apdovanojimą už pasiekimus medicinos srityje.

Neseniai slapta ištekėjusi dainininkė sakė, kad sulaukdama iš draugų komplimentų, atsako, jog gražiai atrodyti jai padėjo bičiulis daktaras.

„Sakau: „Daktaras Benas Talei, veido pakėlimas – jis viską sugeba.“ Myliu jį. Esu be galo jam dėkinga“, – sakė ji apie savo bičiulį.

Sia

Į sceną užlipęs B. Talei irgi negailėjo pagyrų „Grammy“ nominuotai savo draugei.

„Kad jūs žinotumėte, koks nuostabus žmogus yra Sia, – sakė jis. – Turime daug bendrų draugų, daugybė žmonių sako: „Aš ją myliu, aš ją myliu. Ji nuostabi. Kaip matote, ji – tarsi saulės spindulys, mano dukterėčios ir sūnėnai ją dievina. Ji pasikvietė juos į svečius ir surengė didelį vakarėlį, visa šeima ją myli. Esu jai be galo dėkingas.“

Anksčiau Sia yra sakiusi, kad slepia veidą, norėdama išsaugoti privatumą.

„Jei žmonės žinotų, ką reiškia būti žinomu žmogumi, jie niekada nenorėtų būti garsūs“, – „Billboard“ yra sakiusi ji 2013 m.

Po metų interviu „New York Times“ ji teigė: „Aš tik norėjau turėti privatumo. Vieną kartą draugė man pasakojo, kad jai – vėžys, staiga vidury pokalbio priėjo žmogus ir paprašė su juo nusifotografuoti. Suprantate? To jau per daug.“

Šiais metais Sia paskelbė, kad jai – autizmo spektro sutrikimas.

Ji sulaukė diagnozės, praėjus dvejiems metams po prieštaringos istorijos – tada filme „Muzika“ vaidinti autistę mergaitę Sia išrinko ne viename vaizdo klipe ją pačią įkūnijusią aktorę Maddie Ziegler.